problemy z kodowaniem (chyba)
Czasami mam cos takiego, ze zamiast jak stukam na klaawiaturze w "y" wyskakuje mi "z" i na odwrot. Dzieje sie to przez jakis czas i nagle ni z tego, ni z owego wszystko wraca do porzadku. A potem znowu klopoty – i tak w kolko :((.
Mam jezyk ustawiony na Polski – programisty, ale jak daje na Polski 214 to nie ma najmniejszego znaczenia
Blagam poooomoooocyyy! :((
Mam jezyk ustawiony na Polski – programisty, ale jak daje na Polski 214 to nie ma najmniejszego znaczenia
Blagam poooomoooocyyy! :((
Odpowiedzi: 3
EL NINO:Prawdopodobnie naciskasz nieswiadomie skrot odpowiedzialny za przelaczenie klawiatury z polski programisty na polski – shift+alt. Tylko teraz nie pamietam czy alt lewy czy prawy :wink:
To jest lewy alt, ale jak juź powiedziałem rzecz w tym, źe to nie ma znaczenia czy piszę w polskim–programisty, czy polskim 214 :((
Jak się przełączam to to nie ma absolutnie źadnego wpływu na mój problem :(.
Usuń Polski 214. Nie jest do niczego potrzebny. I twój problem powinien zniknąć.
Prawdopodobnie naciskasz nieswiadomie skrot odpowiedzialny za przelaczenie klawiatury z polski programisty na polski – shift+alt. Tylko teraz nie pamietam czy alt lewy czy prawy :wink: . W momencie gdy Ci sie przelaczy sprobuj.
Strona 1 / 1