Problemy z katalogami

Cze. Niedawno postanowiłem zrobić reinstalkę XP. Sformatowałem dysk C, wszystko ładnie pięknie. No i stworzyłem sobie katalog, a w nim katalog nazwany "system". Po odświeźeniu katalog nadrzednego katalog system znika. Mogę wejśc przez podanie adresu (np. "c:katalogsystem"). Sprawdzałem czy nie jest ukryty i takie róźne, jednak okazuje się, źe to normalny zwykły katalog. I taki problem jest tylko z katalogami nazwanymi "system".
Aha i jeszcze jeden problem. Gdy chcę skasować ten katalog nadrzędny i opróźnić kosz wyświetla się komunikat, źe katalog "dc16" (skąd do cholery się on bierze!) nie jest pusty i nie moźna go skasować. POMOCY bo juź z tym nie wyrabiam ;[

2 problem –> Gdy chcę włączyć Process Explorer wyskakuje błąd z plikiem ntdll.dll. Jakieś sugestie ?

Odpowiedzi: 2

Dobra. Wina była wirusa. Jakiego ? Nie wiem, miałem ich ponad 20 :| Wszystko chodzi ładnie pięknie :)
baroNx
Dodano
12.11.2004 01:12:11
Dobra, teraz głównie mi chodzi o to, źe nie widzę katalogów, które mają nazwę system. Nie waźne gdzie je utworze. W trybie awaryjnym wszystko jest OK. Próbowałem stowrzyć nowego usera i sprawdzić czy na nim będą widoczne, ale teź nie :( Jakis wirus ?
EDIT: Zalogowałem się na administratora, jednak bez trybu awaryjnego, i takźe nie widzę katalogów system (tego w c:windows teź :()
baroNx
Dodano
11.11.2004 19:18:04
baroNx
Dodano:
11.11.2004 17:22:27
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1