Problemy z instalatorem

Od jakiegoś czasu trapią mnie problemy z instalacją niektórych aplikacji, konkretnie z instalacjami kozystajacymi z instalatora firmy InstallShield (to ten sam którym instaluje się sterowniki Nvidii). Nie pomaga źadna naprawa systemu podczas proby instalacji pojawia sie komunikat : Błąd wyodrębnjiania plików obsługi, nie moźna odnaleźć określonego modułu. w załączniku malutki snapshot

Odpowiedzi: 3

Właśnie znalazłem rozwiązanie problemu podaję dla innych jeśli komuś się coś takiego zdaźy http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108433
Anonymous
Dodano
05.04.2004 22:21:36
Właśnie zakończyłem skanowanie online MKSem a w systemie siedzi caly czas NOD32 i Zonealarm. Zero infekcji wszystko niby czyste. Nadmienię źe ta systuacja powtarza się juź 2 albo 3 raz. Pomaga instalacja od zera, kilka dni jest ok i znów ten sam problem. Moźe ktoś zna jakiś lepszy skaner AV ??
Anonymous
Dodano
05.04.2004 21:53:21
Twój problem moźe powodować infekcja wirusowa.
Jakiś czas temu któryś z user`ów miał identyczną sytułację z instalatorami InstallShield, poniewaź bakcyl tworzył swój kod źródłowy w plikach o rozszerzeniu .exe .
Spróbuj przeskanować OS`a aplikacją antywirusową z najnowszą sygnaturą w celu wykluczenia tej moźliwości.
McScr@by
Dodano
05.04.2004 21:14:12
LukeS
Dodano:
05.04.2004 19:51:12
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1