problemy z instalacją
cześć
słuchajcie mam mały problem ,
prubowałem zainstalować czoraj XP,tylko tak miałem wpiete dwa dyski jeden 80 gb na mastera drugi 60 naslewa, chiałem zainstalować xp na 60, i tak zainstalował mi sie tam jednakźe coś jeszczez zainstalowało sie na 80 i bez niej nieodpali sie , co moźna zrobić a właście jakie pliki mamzgrać z 80 i dograź do instalki źeby wszyskto poprawnie działało
słuchajcie mam mały problem ,
prubowałem zainstalować czoraj XP,tylko tak miałem wpiete dwa dyski jeden 80 gb na mastera drugi 60 naslewa, chiałem zainstalować xp na 60, i tak zainstalował mi sie tam jednakźe coś jeszczez zainstalowało sie na 80 i bez niej nieodpali sie , co moźna zrobić a właście jakie pliki mamzgrać z 80 i dograź do instalki źeby wszyskto poprawnie działało
Odpowiedzi: 1
80 jest dyskiem startowym w Twoim sprźecie i dlatego pliki systemowe umozliwiające uruchomienie windowsa sie na nim znalazły – jakie ntldr,ntdetect.com czy inny boot.ini – system rozrównuia bowiem partycję systemową – tę na której jest zainstalowany windows ( 60 ) i rozruchową – tę z plikami pozwalającymi na jego start ( 80 ).
Strona 1 / 1