problemy z IE pod xp
mam windows xp pro PL i od kilku dni mam nastepujacy problem:
IE uruchamia sie bez problemu lecz nie jestem w stanie otworzyc kolejnych okien IE uzywajac komendy otworz w nowym oknie lub kilkajac na link ktory mi nowe okna otwiera.
IE uruchamia sie bez problemy z paska. gdy klikam na kopiuj skrot i wklejam to do nowego kona IE wszystko jest ok ale to robota dla idioty...
mam symantec internet security 2004 ale on nie ma wplywu na to.
prosze o pomoc
IE uruchamia sie bez problemu lecz nie jestem w stanie otworzyc kolejnych okien IE uzywajac komendy otworz w nowym oknie lub kilkajac na link ktory mi nowe okna otwiera.
IE uruchamia sie bez problemy z paska. gdy klikam na kopiuj skrot i wklejam to do nowego kona IE wszystko jest ok ale to robota dla idioty...
mam symantec internet security 2004 ale on nie ma wplywu na to.
prosze o pomoc
Odpowiedzi: 12
Przepraszam, źe chciałem ułatwić komuś źycie :oops:
Krepa:Olej IE. To prymitywna przeglądarka. Jeśli szukasz czegoś na swój intelekt to ściągnij najnowszą Opere! Jest owoele lepsza od IE ! Ściągnąć ją moźesz z operasite.prv.pl Naprawdę polecam i Operę i ten serwis! Pozdrawiam![/url]
Ile razy trzeba Tobie powtarzać , źe nie jest osiągnięciem znalezienie laternatywy i to komuś kto jej nie potrzebuje, ale udzielenie porady rozwiązującej problem?
Olej IE. To prymitywna przeglądarka. Jeśli szukasz czegoś na swój intelekt to ściągnij najnowszą Opere! Jest owoele lepsza od IE ! Ściągnąć ją moźesz z operasite.prv.pl Naprawdę polecam i Operę i ten serwis! Pozdrawiam![/url]
co robi ten program?
co robi ten program?
drdyzma:jeszcze jeden szczegol: jak klikam na link ktory otwiera mi puste okno to przez chwile widze w dole glownego ekranu: javascript i cos tam dalej...."
czy to mozliwe ze cos mam nie tak z java??
Wczoraj mialem to samo, a winowajca był program Primedius
Raczej nie, bo jeśli coś by było z Java MV to i tak strona by się załadowała, nie łodowałyby się tylko elementy stworzone w Java.
jeszcze jeden szczegol: jak klikam na link ktory otwiera mi puste okno to przez chwile widze w dole glownego ekranu: javascript i cos tam dalej...."
INS wylaczam poprzez disable z głownego menu...inny soft probowalem wyinstalowac google toolbar ale z nim czy bez niego efekt ten sam okna sie otwieraja ale nic na nich nie widac tzn sa puste
Jakiś inny soft do blokowania Pop–up uzywasz,
Włącz NIS`a ale wyłącz Blokowanie reklam/okienek z głównego menu.
Wyczyśc temp. cookie, historie i spróbuj.
BTW, jak jest wyłączony NIS :?: .
Włącz NIS`a ale wyłącz Blokowanie reklam/okienek z głównego menu.
Wyczyśc temp. cookie, historie i spróbuj.
BTW, jak jest wyłączony NIS :?: .
objawy tego typu mam tez przy wylaczonym NIS 2004 wiec daltego go wykluczam
Ale on moźe mieć wpływ na to o czym napisałeś.
Wyłącz lub skonfiguruj odpowiednio Asystenta sieci Web, lub wyłącz blokowanie reklam i okienek ( NIS większośc wyskujących okienek blokuje i traktuje "Otwórz w nowym oknie" jako wyskakujący "Pop–up" ).
Wyłącz lub skonfiguruj odpowiednio Asystenta sieci Web, lub wyłącz blokowanie reklam i okienek ( NIS większośc wyskujących okienek blokuje i traktuje "Otwórz w nowym oknie" jako wyskakujący "Pop–up" ).
Strona 1 / 1