problemy z grami na win XP
jak wlaczam jakas gram dajmy q3 arena
gram sobie 30 sek i nagle staje nic nie moge zrobic !! tak samo z innymi grami np gothic 1 gothic 2 tylko ze w nich to zacina sie w menu
mam najnowsze stery do karty graf !!!! nie wiem co mam zrobic pomozc :!: :!: ie !
gram sobie 30 sek i nagle staje nic nie moge zrobic !! tak samo z innymi grami np gothic 1 gothic 2 tylko ze w nich to zacina sie w menu
mam najnowsze stery do karty graf !!!! nie wiem co mam zrobic pomozc :!: :!: ie !
Odpowiedzi: 8
Powiedz jaka masz plyte glowna, mialem podobny problem i opisywalem go tutaj na forum, zobacz czy podczas testu modolow 3d pod dxdiagiem tysz ci sie wywala, u mnie wystarczylo podmienic stery do kontrolera agp z tych windosowskich na starsze ktore mialem na cdku od plyty glownej, po tym wszystko lazilo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
No i dobrze... Miłego fragowania.
wlasnie zainstalowalem 98se i q3 dziala normalnie moge grac ile chce !!!
Dalej moźe to być wynik złych kości RAM.
Sterowników raczej nie brakuje, bo gra się uruchamia i da się w nią grać, tyle źe strasznie krótko.
Sterowników raczej nie brakuje, bo gra się uruchamia i da się w nią grać, tyle źe strasznie krótko.
tak dzieje sie to tylko w grach i musze restartowac kompa !
tak dzieje sie to tylko w grach i musze restartowac kompa !
ale na windowsie 98se dziala normalnie !!
wiec nie wiem co jest nie tak :( moze brak jakis sterowniow albo cos :((
wiec nie wiem co jest nie tak :( moze brak jakis sterowniow albo cos :((
A co potem – musisz zrestartować kompa :?:
Dzieje się to tylko w grach :?:
Bo mnie to wygląda na przegrzewający się procesor albo małowydajny zasilacz, ew. uszkodzone kosci RAMu.
Dzieje się to tylko w grach :?:
Bo mnie to wygląda na przegrzewający się procesor albo małowydajny zasilacz, ew. uszkodzone kosci RAMu.
Strona 1 / 1