problemy z grami i sp1
podczas odpalania nowszych gierek komputer normalnie laguje. zawiesza sie na jakies 20 sek potem troche popracuje i znowu tak. myslalem ze to przez to ze nie mam sp dla xp.ale nie moge tez zainstalowac sp. no i lipa jak ktos wie jak to zalatwic to prosze o pomoc.pzdr
Odpowiedzi: 8
Mnie osobiście to nie interesuje, jako ciekawostkę zamieściłem.
norlub:Podobno sam gigant z redmond gdzieś na swojej stronie dał taki nr, źeby moźna było sp1 zainstalować na pirackim xp. nietety nie wiem gdzie dokładnie.
Jasne,
Coś chyba źle słyszałaś, a o instalacji WinXPSp1 jak i zmianie klucza produktu było juź parenaście topiców, uźywaj funkcji szukaj.
Nieprawda z tym numerem. Nawet jak tak to pewnie był jedynie pare minut.
Podobno sam gigant z redmond gdzieś na swojej stronie dał taki nr, źeby moźna było sp1 zainstalować na pirackim xp. nietety nie wiem gdzie dokładnie.
rw102:Czy ktos wie w jaki sposób usunąć czarna listę Serialow Wndowsa XP w Service Packu 1 ??? :?: :?:
Programiści Microsoft–u
Czy ktos wie w jaki sposób usunąć czarna listę Serialow Wndowsa XP w Service Packu 1 ??? :?: :?:
Nie mozna jak nie mozna, ale to nie miejsce i czas zdradzać "sekrety" MS
wlasnie nie dopisalem ze podczas instalowania sp wyskakuje ze klucz produktu uzywane do instalacji systemu win jest nieprawidlowy... da sie skapnac ze win jest piracki.
a ze sprzetem jest ok na wim 2000 wszystko smigalo az milo.
a ze sprzetem jest ok na wim 2000 wszystko smigalo az milo.
Strona 1 / 1