problemy z filmem
jakim programem moźna przerobic film z rpzszerzeniem tytuł.divix na zwykły film typu tytuł.avi
Odpowiedzi: 7
A jak zmienisz rozszerzenie tego podstawowego pliku na 'avi' to co się dzieje? I jaką wielkość ma ten plik?
ten kawałek si eodtworzył a całość si ejuz nei odtwarza nie wiem moźliwe ze gdzies dalje w filmie jest jakis bład
marcinn:jak przerobiłem tylko kawałek w virtualdubie to od razu poszedł
marcinn:a potem nawet pokompresji w virtualdubie i tak sie film nie otwiera
:?:
w gspot pokazało ze mam odpowiednie kodeki a potem nawet pokompresji w virtualdubie i tak sie film nie otwiera
Czyli odpowiedź masz zawartą w swym ww. poście – VirtualDub. A o miejsce na dysku pytałem się w aspekcie tego zwykłego *.avi – chyba nie za bardzo wiesz co napisałeś... Na zwykłe *.avi miejsca na dysku by Ci raczej nie starczyło, albo zostałoby go bardzo mało :P
Poza tym – zanim rekompresja – ja bym poeksperymentował z kodekami – zobacz programem typu GSpot jakich tenźe film potrzebuje i mu zapodaj takowe :idea: Bo to u mnie aź zajeźdza 'brakiem' odpowiednich.
Poza tym – zanim rekompresja – ja bym poeksperymentował z kodekami – zobacz programem typu GSpot jakich tenźe film potrzebuje i mu zapodaj takowe :idea: Bo to u mnie aź zajeźdza 'brakiem' odpowiednich.
film trwa okolo półtora godziny, dysku mam wolne 30 gb, chodzi mi o to ze film nie chce mi sie odpalic w zadnym playerzea jak przerobiłem tylko kawałek w virtualdubie to od razu poszedł
A ile ten film *.divix trwa i jak duźy masz dysk twardy :?:
PS. Na czym polega w ogóle "inszość" tego pierwszego :?:
PS. Na czym polega w ogóle "inszość" tego pierwszego :?:
Strona 1 / 1