problemy z dyskiem ?

Mam problemiki z dyskiem ostatnio...
ostatnio wlaczalem komputer to nie chcialo mi systemu wlaczyc za dlugo sie ladowal az sie zwieszal nie dochodzilo nawet do logo windows gdzie sie laduje... mniejsza z tym format poszedl :)...
teraz mam problem gdy wchodze na partycje E: nic na niej nie widze a miejsce jest uzywane tyle co bylo. Pliki napewno nie sa ukryte =]. Gdy daje wlasciwosci na E i oczyszczanie dysku cala zawartosc okolo 3gb siedzi tam pod nazwa stare pliki programu Chkdsk :O wie ktos moze o co chodzi ? Jakby to mozna bylo przywrocic bo troche nie chce mi sie sciagac na nowo mp3 i filmikow :O... w sumie moze to znak przed nalotem ;D ? OS oryginalny, dysk WD Caviar 40gb.

Odpowiedzi: 2

blad =] wszystkie partycje sa w systemie fat32 o0.. Topic usunac albo zamknac bo oczyscilem partycje E i moge zapomniec o tych pliczkach :oops:
spank
Dodano
17.01.2004 02:39:56
:twisted: jeźeli dysk o nazwie "c" jest w systemie NTFS a dysk "d" masz na FAT to dlatego , prawdopodobnie przy instalacji dałeś na ntfs a nie na fat do zmiany jest dobry programik o nazwie Partition Magic 8.0
polecam 8)
Darkman
Dodano
17.01.2004 02:13:16
spank
Dodano:
14.01.2004 22:34:46
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1