Problemy z downloads
Witam wszystkich bardzo serdecznie i od razu przechodze do mojego problemu.
Od dwoch dni mam problemy ze sciaganiem jakichkolwiek plikow z internetu.Wyglada to w ten sposob ze do momentu 99% plik sciaga sie bez najmniejszych przeszkod i w gdy osiagnie 99% odzywa sie typowy dzwiek jakby sciaganie sie skonczylo ale to nie prawda caly czas trzyma 99%.
Mam win XP HE
Nie mam pojecia co mogla to spowodowac.
Z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc . :(
Od dwoch dni mam problemy ze sciaganiem jakichkolwiek plikow z internetu.Wyglada to w ten sposob ze do momentu 99% plik sciaga sie bez najmniejszych przeszkod i w gdy osiagnie 99% odzywa sie typowy dzwiek jakby sciaganie sie skonczylo ale to nie prawda caly czas trzyma 99%.
Mam win XP HE
Nie mam pojecia co mogla to spowodowac.
Z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc . :(
Odpowiedzi: 11
Dzieki wszystkim ale niestety skoczylo sie na reinstalacji systemu i teraz jest ok.
Tylko zastanawia mnie co moglo byc przyczyna zeby moc tego uniknac na przyszlosc.
Pozdrawiam serdecznie B :D :D :D
Tylko zastanawia mnie co moglo byc przyczyna zeby moc tego uniknac na przyszlosc.
Pozdrawiam serdecznie B :D :D :D
Na początek przeskanuj system AV/Malware z aktualną sygnaturą.
Jeśli jest czysto moźesz spróbowac rozwiazać owy problem w nastepujący sposób jeśli uźywasz do download`u IE.
Aktualizacja IE,
Reinstalacja IE,
instalacja SP1 lub ostatecznie nakładka OS`a.
Jest to IMO najlepsze rozwiazanie w/w sytułacji, lepsze niź szukanie igły w stogu siana :P :mrgreen: .
Jeśli jest czysto moźesz spróbowac rozwiazać owy problem w nastepujący sposób jeśli uźywasz do download`u IE.
Aktualizacja IE,
Reinstalacja IE,
instalacja SP1 lub ostatecznie nakładka OS`a.
Jest to IMO najlepsze rozwiazanie w/w sytułacji, lepsze niź szukanie igły w stogu siana :P :mrgreen: .
Jezeli masz jakiego atywirusa to on moze to przeszkadzac w sciaganiu plików. Polecam anti Vir bardzodobry program antyvirusowy
Ponownie dzieki za odzew .
Nie brakuje mi miejsca na dysku mam wolnego miejsca okolo 105GB natomiast jezeli chodzi o cache lub temporary faile to usuwam je zaraz po wyjsciu z internetu.
Ja sciagam pliki bezposrednio na desktop.
Dzieki raz jeszcze B :? :? :?
Nie brakuje mi miejsca na dysku mam wolnego miejsca okolo 105GB natomiast jezeli chodzi o cache lub temporary faile to usuwam je zaraz po wyjsciu z internetu.
Ja sciagam pliki bezposrednio na desktop.
Dzieki raz jeszcze B :? :? :?
Moźe masz mało miejsca na dysku. Plik sciągany jest do katalogu tymczasowego uźytkownika a poptem nie moźe być przekopiowany na wskazane miejsce. Spróbuj usunąć część zbędnych zbiorów i wyczyść cache przeglądarki.
Dzieki Boczi mam juz ten program i owszem moge za jego pomoca sciagac pliki ale zastanawia mnie co sie stalo w normalnej metodzie downloadowania.
Dzieki raz jeszcze pozdrawiam B
Dzieki raz jeszcze pozdrawiam B
Kto mi usunął posta?? :shock:
BOGUMILA, mogę Ci przesłać emailem. Tylko go podaj 8)
BOGUMILA, mogę Ci przesłać emailem. Tylko go podaj 8)
Boczi ja bardzo chetnie bym zainstalowala ten program ale jak mam go sciagnac ?
Postaram sie to zrobic na innym kompie i przeniesc na moj.
Dzieki
Postaram sie to zrobic na innym kompie i przeniesc na moj.
Dzieki
Dzieki za pierwszy odzew.
Odpowiadajac na pierwsze pytanie nie uzywam zadnych programow do downladowania.
Natomiast jezeli chodzi o antivirusa to obojetnie czy jest on wlaczony czy tez czy nie efekt jest ten sam czyli zaden.
Dzieki i pozdrawiam
Odpowiadajac na pierwsze pytanie nie uzywam zadnych programow do downladowania.
Natomiast jezeli chodzi o antivirusa to obojetnie czy jest on wlaczony czy tez czy nie efekt jest ten sam czyli zaden.
Dzieki i pozdrawiam
Uźywasz jakiegoś antywirusa? Moźe to on skanuje "w nieskończoność"?
Uźywasz jakiegoś wspomagacza ściągania plików? Jeśli nie, spróbuj np. FlashGet.
Strona 1 / 1