PROBLEMY W GRACH – POMOCY!
Wlasnie zainstalowalem Mafie :D i dlugo sie nie nacieszylem, :cry: poniewaz zaraz po wlaczeniu gry cos sie dzieje, w intro nie slychac glosu postaci, a w samej grze juz na poczatku zacina sie obraz i dzwiek... :?: Problemy z dzwiekiem i zawieszki (bluescreeny) mialem tez w The Thing. Konfiguracja mojego kompa: plyta na chipsecie SIS, ge–force 2 MX–400, athlon 1200, 256 ram ddr. Doradzcie mi cos, bo nie wiem o co chodzi!
Odpowiedzi: 7
Zaczynasz mnie denerwowac LAMPATIX :!: :!: :!:
Żebyś się pytała :twisted:
Ale jak będziesz im tak pisał to nic nie zrozumieją, więc po co wogóle pisać :?:
To jest forum o XP anie o polski. :x Tu ludzie chca konkrety a nie doczepianie sie do błensów.
No cuź sa luszie i betony :twisted:
No cuź sa luszie i betony :twisted:
Tomek Nower:Tak to jest na sis, ja wam mowie jamk masz amd i intel to te best jest via a do amd moze byc takrze intel i via ale nie sis poniewaz jest do banni :!: do sia trza poprawki na agp wgrac :evil:
Gostek rozbrajają mnie twoje teksty :!: Kto Cie uczył polskiego :?:
Tomek Nower:Tak to jest na sis, ja wam mowie jamk masz amd i intel to te best jest via a do amd moze byc takrze intel i via ale nie sis poniewaz jest do banni :!: do sia trza poprawki na agp wgrac :evil:
tiaa
naucz sie skladac zdania :evil: :evil: bo ludzie to czytaja
Tak to jest na sis, ja wam mowie jamk masz amd i intel to te best jest via a do amd moze byc takrze intel i via ale nie sis poniewaz jest do banni :!: do sia trza poprawki na agp wgrac :evil: