PROBLEMY W GRACH – POMOCY!
Wlasnie zainstalowalem Mafie :D i dlugo sie nie nacieszylem, :cry: poniewaz zaraz po wlaczeniu gry cos sie dzieje, w intro nie slychac glosu postaci, a w samej grze juz na poczatku zacina sie obraz i dzwiek... :?: Problemy z dzwiekiem i zawieszki (bluescreeny) mialem tez w The Thing. Konfiguracja mojego kompa: plyta na chipsecie SIS, ge–force 2 MX–400, athlon 1200, 256 ram ddr. Doradzcie mi cos, bo nie wiem o co chodzi!
Odpowiedzi: 20
Hm... w koncu wyszlo na to, źe zamiast cheekowi pomóc, to się wszyscy z tym Nowerem kłócili :)
PS . Zyczę wam :
––––––––––––– WESOLYCH SWIAT –––––––––––––––– :arrow:
PS . Zyczę wam :
––––––––––––– WESOLYCH SWIAT –––––––––––––––– :arrow:
No i tak powinno być, ale w sumie takich debili powinno się leczyć, a nie karać :D
No i tak powinno być, ale w sumie takich debili powinno się leczyć, a nie karać :D
Tomek Nower:A ja bym ci najchętniej poprwanie sformu łował ryj :x
Złamałeś regulamin. Zostajesz bana. Miałeś dwa ostrzeźenia, wystarczyło kulturalnie się zachowywać.
TO wy sie mnie czepiacie ze niby nawet nie wiem kto ja jestem. Moźe i kilka razy sie pomyliłem w swoich postach ale to som sporadyczne przypadki :)
Nower tutaj juź przegiołęś pałę. Cały czas pleciesz 3 po 3, i jeszcze obraźasz innych forumowiczów, czepiasz się ich, bez źadnego uzasadnienia, a zresztą po co ja to piszę. To i tak do ciebie nie dotrze, zresztą ty to robisz specjalnie, specjalnie piszesz bzdury. Tylko po co? Odpowiedz na to pytanie jeśli potrafisz.
A ja bym ci najchętniej poprwanie sformu łował ryj :x
Tomek Nower : Czlowieku, posluchaj sie choc raz madrzejszego. Wiesz co?? Zadalem sobie trud i policzylem ze na 67 twoich postow (stan z : 20 Grudzień 2002, 23:37:34) tylko 12 bylo poprawnie sformulowanych !!! (margines bledu +/– 2). To chyba o czyms wiadczy, zastanow sie nad tym....
Tomek Nower : Czlowieku, posluchaj sie choc raz madrzejszego. Wiesz co?? Zadalem sobie trud i policzylem ze na 67 twoich postow (stan z : 20 Grudzień 2002, 23:37:34) tylko 12 bylo poprawnie sformulowanych !!! (margines bledu +/– 2). To chyba o czyms wiadczy, zastanow sie nad tym....
B3T0N:naucz sie skladac zdania :evil: :evil: bo ludzie to czytaja
nooo nie, wcale sie nie naśmiewaz :!:
czy ja sie nasmiewam ??? ludzieeee !!!! ja zwracam uwage na tak razacy blad !!!! wyobraz sobie ze ktos doslownie swiezy wchodzi na to forum ....trafia do tego dzialu .........do tego tematu........widzi to , co napisales i sobie mysli :
nazywasz to co napisalem wczesniej nasmiewaniem ??
szary swierzy czlowiek mysla swoja:hmmm.....chipset intela do amd ?? to musi byc cos dobrego , skoro dwa giganty sie polaczyly !!! juz lece do sklepu kupowac taka plyte z takim chipsetem......!!!
nazywasz to co napisalem wczesniej nasmiewaniem ??
TouDi, Ja tam ne wiem jakie ip, bo nie sprawedzałem :( ale to chyba nniema nic to rzeczy.
A ty B3T0N sam napisz coś mondrego zamist naśmieac sie ze mnie :x
A ty B3T0N sam napisz coś mondrego zamist naśmieac sie ze mnie :x
Dzieki problem juz rozwiazalem... Moze to troche smieszne, ale po prostu w setupie bylo zle poustawiane :wink:
B3T0N:Tomek Nower:Tak to jest na sis, ja wam mowie jamk masz amd i intel to te best jest via a do amd moze byc takrze intel i via ale nie sis poniewaz jest do banni :!: do sia trza poprawki na agp wgrac :evil:
tiaa
naucz sie skladac zdania :evil: :evil: bo ludzie to czytaja
a ja zacytowalem nie twoj blad , tylko ta glupote co napisales – jest wytluszczona .............N/C
A to bardzo dziwne bo masz takie samo IP jak Lampatix
Raczej nie byłem kolego i nigdy nie bylez ani zadnym lampatixem ani leopoldem co mi tu niektozy na pw napisali. dziwi mnie to rze sie tak czepiacie. wiem ze nie jestem dobry w komputwerach ale to chyba nie powod aby sie mnie czepiac no chyba ze potrzebny wam tu jest ktos na kim sie mozecie powyrzywac !!!!!!!!!!!
Ja Ciebie nie wyzywam tylko mówię kim jesteś, a raczej kim kiedyś byłeś.
now iem ze morze troszke lamie, ale zeby od razu wyzywać :?: :evil: