problemy sprrzetowe?

mam Xp od okolo miesiac.. stawiany u mnie na komp. po raz n–ty . pierwsza instalacja odbyla sie okolo rok temu.. i wszystko bylo prawie ok, teraz (kiedy xp gosci po raz drugi na moim komp.) pojawily sie pewne dodatkowe niezgodnosci a mianowicie:
1. niemoznosc zainstalowania drukarki hp 695C (wczesniej dzialala)
2. problem z uruchamianiem systemu podczas gdy dysk znajduje sie w kieszeni.. tzn. wykrywa sie i w ogole.. potem nastepuje ladowanie systemu i w tym momencie proces uruchamiania zostaje przerwany, a wlasciwie to nie przerwany tylko rozciagniety... w nieskonczonosc ;)
kieszen jest ok, tzn, w innym komp. (win 98SE) dziala.
dlaczego tak jest?

Pozdrawiam

Odpowiedzi: 1

odnośnie drukarki miałem podobny problem na kompie qmpla, dokładnie taka samą drukarkę ma, więc co zrobiłem za pierwszym razem wsadziłem do napędu płytę z windowsem, dlej zainstaluj opcjonalne składniki systemu, tam gdzieśjest drukowanie stron w trybie offline, odznaczyłem i drukarka ruszyła, kolejnym razem jak miał problem z drukarką, niestety musiałem przeinstalować windę, bo nawet jej nie widział, nie moźna było jej zainstalować, wyskakiwał komunikat błąd 39, więć jakie moje rady, najpierw spróbuj z tą płytką a jak nie to formatC i nowy sustem, moźe ci to coś pomorze :roll: :roll:
neo340
Dodano
20.10.2003 01:07:45
Efa
Dodano:
20.10.2003 00:35:27
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1