problemy po zmianie karty graficznej
Odpowiedzi: 2
"PRAWIE W KAŻDEJ GRZE" - jak wiem to posiadacze radkow maja problemy z niektorymi grami. Wiekszośc chodzi ok, ale zdarzaja sie własnie takie problemy o jakich Ty piszesz. Ze sterownikami powinno byc ok. Sprawdz na forach z grami tytuły gier ktore sprawiaja klopoty. Jeśli i inni mają problemy z tymi grami... nic nie pomoże.
-
Wszystkie stare sterowniki odinstalowalem, karta nie była podkręcana, sterowniki są z płyty od karty. Nie wiem co to aktywne chłodzenia, ale ta karta ma radiator a pośrodku wentylator:P Głownie chodzi mi o grę Black&white2. Kumpel ma radka 9250 i mu chodzi ok. nawet wymieniłem tę grę ale nic nie dało, nadal zanikaja budynki i menu<br>
-
Pewnie te sterowniki są trochę stare te co je masz. Pobierz nowsze z www.ati.com
-
A jak tam zasilacz - napięcia.<br>Jak tam tempeartury wszystkiego - szczególnie karty grafiki.<br><br><br>Zastosuj najnowszy ster najlepiej bez CCC do tej karty - pamiętaj najpierw odinsatluj stare - użyj programu deinstalującego z płyty CD do karty grafiki.<br> <br>Z uruchom komenda <b>dxdiag </b>i wykonaj testy.<br> <br>lub <br><br>Może rozważ postawienie świeżego systemu.<br><a href="http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=25048">Świeży system</a><br><br><br><br>