Problemy na linii XP–Kazaa i XP–Imesh
Od czasu gdy zainstalowalem win XP nie dziala mi Kazaa, tzn dziala ale gdy sciagam cos przez dluzszy czas to XP sam sie restartuje. Sciagnalem Imesha myslac ze on sie nie bedzie restartowal ale jest to samo! czy ktos moze mi pomoc?
Odpowiedzi: 5
Najprawdopodobniej razem z Kazą urzywasz SpeedUp`a?
Wyłącz go. Powinno pomóc.
Wyłącz go. Powinno pomóc.
tak tylko w tamtym temacie gadacie cos o kartach dzwiekowych a wiem ze to na pewno lezy w sferze win xp bo pod win 98 wszytsko bylo OK
PS
a jeszcze jedno, XP mi sie restartuje tylko gdy mam wlaczona Kazee lub Imesha! jak nic nie sciagam to wszystko jest OK! :!:
PS
a jeszcze jedno, XP mi sie restartuje tylko gdy mam wlaczona Kazee lub Imesha! jak nic nie sciagam to wszystko jest OK! :!:
tak tylko w tamtym temacie gadacie cos o kartach dzwiekowych a wiem ze to na pewno lezy w sferze win xp bo pod win 98 wszytsko bylo OK
PS
PS
A za pomocą czego łączysz się do netu, bo jeźeli przez sdi to zaglądnij tutaj do działu sdi + windows xp i tutaj. Większość restartów zaleźy od złej konfiguracji połączenia i trzeba teź do xp zainstalować odpowiednie poprawki które znajdziesz na tych stronach które podałem.
Zobacz temat:
"XP'ek sam sie restartuje ! Nowy pomysl Microsoftu?"
"XP'ek sam sie restartuje ! Nowy pomysl Microsoftu?"
Strona 1 / 1