PROBLEMY COREL9...... Co robić...:(????
:oops: :oops: :oops: Nie wiem o co biega, ale mam pewien problem z "Corelem9".... Zajmuję sie ciut rysunkami –takie czarno–białe rysowane krezką. Czasem dość skomplikowane, ale...nie zawsze....Robię to ręcznie tuszem, a później skanuję i poprawiem własnie w Corelu. Miałam je poprawione w "Corel 8", ale po przeinstałowaniu systemu z ME na XP zainstalowany mam "C9"...No i...kiszka, rysunki nie chcą mi sie normalnie otwierać, ani nawet nie moge wybrac programu, coś mi mówi o jakimś błędzie....Wpienia mnie to na maxa!!!!!! Próbowałam jeszcze raz odinstałować Corela i zainstalować ponownie(oczywiście 9), nie pomogło. Czy moze mam poszukać 8 czy da sie coś z tym zrobić??? Ma ktoś moźe pomysł :?: :?: :?: :?:
:oops: :oops: :oops: WYBACZCIE, ŻE ZACZYNAŁAM TEN TEMAT......WYSTARCZYŁO TROCHĘ POKLĄĆ....I BYĆ TWARDYM, NIE MIĘTKIM.....PORADZIŁAM SOBIE...A WALCZYLISMY Z TYM (JA I ZNAJOMY)JUZ KILKA DNI. JAK BY KTOŚ MIAL PODOBNY PROBLEM JAK JA MIALAM, TO NIECH SIE ZGŁOSI, JUZ WIEM O CO BIEGA :lol:
:oops: :oops: :oops: WYBACZCIE, ŻE ZACZYNAŁAM TEN TEMAT......WYSTARCZYŁO TROCHĘ POKLĄĆ....I BYĆ TWARDYM, NIE MIĘTKIM.....PORADZIŁAM SOBIE...A WALCZYLISMY Z TYM (JA I ZNAJOMY)JUZ KILKA DNI. JAK BY KTOŚ MIAL PODOBNY PROBLEM JAK JA MIALAM, TO NIECH SIE ZGŁOSI, JUZ WIEM O CO BIEGA :lol:
Odpowiedzi: 1
mam dokladnie taki sam problem, nie mam pojecia co z tym zrobic, posiagalem wszystkie aktualnienia z windows update, serwis pack ze strony corela i dalej nic, mam xp home, corel 9pl
BARDZO PROSZE O POMOC
BARDZO PROSZE O POMOC
Strona 1 / 1