PROBLEMY 998 POGROMCY OGNIA
Siema 8)
Mam małe pytanko !!!!!!
Są jakies kody do gry 998 Pogromcy ognia !!!!!
Jak tak to podajcie albo napiszcie stronke na ktorej sa !!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Z gory thx !!!! 8)
Mam małe pytanko !!!!!!
Jak tak to podajcie albo napiszcie stronke na ktorej sa !!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Z gory thx !!!! 8)
Odpowiedzi: 6
Tak tylko ze on ta gre przechodzi na poziomie TRUDNYM a ja ją przeszedlem na ŚREDNIM i nie umiem na trudnym bo jestem na ten poziom za cienki !!!!!! :( :( :( i dlatego nie umiem mu pomoc !!!!! a wogole to po co mial bym klamac ze przeszedlem te gre i ze kody sa potrzebne koledze a nie mnie ???? 8)
Tak jak powiedzialem nie uzywam KODÓW!!!!!!! 8) 8) 8)
Tak jak powiedzialem nie uzywam KODÓW!!!!!!! 8) 8) 8)
hm ... pomyślmy, jezeli naprawde kody są potrzebne koledze to zapewne ma jakieś problemy z przejściem misji (nie wiem czy tam są misje czy co no ale przyjmijmy ze tak) a Ty powiedzialeś, źe przeszedłeś tą grę, wiec co stoi na przeszkodzie aby pomóc koledze w przejściu tej misji ... ja jednak stawiam ze kody są potrzebne TOBIE !
Juz przeszedlem te gre i nie potrzebowalem kodow mimo ze czasami mialem problemy !!!!!!! Tak jak napisalem gra na kodach jest BEZ SENSU !!!!! 8) 8) 8)
Niby tak ale nie mi są potrzebne te kody tylko koledze a on nie ma neta !!!!!!!!! Ja nie uzywam kodów !!!!! 8) 8) 8) :lol:
Po co kody ? Przeciez w poscie – http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=109231#109231 napisales ze granie z kodami jest bez sensu !!!! :evil: :twisted: :evil:<<>>MANIAKSą jakies kody do gry 998 Pogromcy ognia !!!!!
<<>>MANIAKSiema 8)
Mam małe pytanko !!!!!!
Z gory thx !!!! 8)
Łeee tam jaki sens wg. Ciebie ma granie na kodach? Przeciez to zadna zabawa. A pozatym www.google.pl ;) Napewno sa jakies strony fanowskie tej oto gry :)
Strona 1 / 1