problem:/jak usunąc key loggera??
mam problem nie moge usunac zainsalowanego u kolezanki "key loggera", wiadomo co robi :x i przy tym jeszcze przy stracie wyskakuje nieznosne okienko przypopminajce ze trzeba zarejestrowac, jak usunac to cholerstwo?! nie ma tego w dodaj usun, ani w program files, nie ma tez chyba(przynajmnej nic nie zauwazylem co wygladalo by na ten program)w msconfig w autostarcie, wiec nie wiem jak sie tego pozbyc...prosze o pomoc...
p.s jezli byl to juz na forum sorry ale nie znalazlem nic na ten temat...pozdrawiam
p.s jezli byl to juz na forum sorry ale nie znalazlem nic na ten temat...pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
dzieki wielkie !! pomoglo :D, jest naprawde dobry w te klocki, pozdrwaiam
Ustawiony był na tryb ukryty? (hidden)
Jeźeli tak to spróbuj to wyłączyć kombinacją klawiszy:
ctrl + shift + alt + h
i wtedy panel sterowania dodaj/usuń
albo pobierz ten program:
http://www.tooto.com/keyloggerkiller/
Jeźeli tak to spróbuj to wyłączyć kombinacją klawiszy:
ctrl + shift + alt + h
i wtedy panel sterowania dodaj/usuń
albo pobierz ten program:
http://www.tooto.com/keyloggerkiller/
"Ardamax Keylogger" podalbym link ale nie wiem czy mozna...ale jak cos google...
rzecz w tym, źeby pomóc naleźy konkretnie wiedzieć co dolega, a określenie stealth odnosi się do wielu keyloggerów, zbyt wielu
będziesz znał konkretną nazwę lub producenta to napisz
będziesz znał konkretną nazwę lub producenta to napisz
MarcinKas:mam przeczucie źe stealth a nie steal the
jeźeli wyskakuje okienko z przypomnieniem to podaj producenta, poniewaź one wszystkie są niby stealth
masz racje:D dokladnie "stealth", na pewno :roll: , sorry ale ja tego nie mam na kompie i trudno jest mi to zobaczyc a zle napisalem...czekam na pomoc...
mam przeczucie źe stealth a nie steal the
jeźeli wyskakuje okienko z przypomnieniem to podaj producenta, poniewaź one wszystkie są niby stealth
steal the key logger sorry :roll:
Wiesz moze wpierw dowiedz sie co to za Keylogger, a pozniej proboj go usunac. Bo programow tego typu jest troche, a ty nie podales zadnej konkretnej nazwy
Strona 1 / 1