Problemik
Ja i mój kolega mamy problem.Obaj mamy stałe łącza i Win XP.Chcemy zagrać przez internet w fifke.
Wpisujemy adresy komputerów jeden z nas jest hostem i nasze komputery nie chcą się połączyć.Czekamy nawet 30min i nic.Prosze pomóźcie.Z góry thx.
SORRY MUSIAŁEM BO NIE BYŁO ŻADNYCH ODPOWIEDZI A TO JEST DLA MNIE WAŻNE.
Wpisujemy adresy komputerów jeden z nas jest hostem i nasze komputery nie chcą się połączyć.Czekamy nawet 30min i nic.Prosze pomóźcie.Z góry thx.
SORRY MUSIAŁEM BO NIE BYŁO ŻADNYCH ODPOWIEDZI A TO JEST DLA MNIE WAŻNE.
Odpowiedzi: 10
:)
moje miejsca sieciowe ––> poł. lokalne ––> właściwości ––> zakładka zaawansowane ––> :idea:
najprawdopodobniej chodzi o ustawienia protokołu ICMP...
ale z twojej odpowiedzi wnioskuje źe nie uźywasz firewalla (czas zacząć :!: )
ale jeśli nie ty to moźe ten kumpel od fifki ma go ustawionego
pozdrawiam
oghr
moje miejsca sieciowe ––> poł. lokalne ––> właściwości ––> zakładka zaawansowane ––> :idea:
najprawdopodobniej chodzi o ustawienia protokołu ICMP...
ale z twojej odpowiedzi wnioskuje źe nie uźywasz firewalla (czas zacząć :!: )
ale jeśli nie ty to moźe ten kumpel od fifki ma go ustawionego
pozdrawiam
oghr
Moze to glupie pytanie ale jak sprawdzic winxpekowego firewalla?
Proponuje sprawdzić ustawienia winxpekowego firewalla lub kaźdego innego jakiego uźywasz. Moźe to firewall odbija piłeczke :wink:
pozdrawiam
oghr
pozdrawiam
oghr
nie prawda!!! na windowsie xp wszystko chodzi idealnie... fifka tez :) ja z moim kolega polaczylem sie bez problemu. a co do szybkosci laczenia... to laczylem sie chyba 5 sec. 8)
a ile to zajmuje czasu takie podlaczenie sie do innego kompa?
Nie wiem jak i od czego to zalezy ale Xp ma problem z połączeniem w fifie, miałem ten sam problem po zalozniu gry nikt nie mógł sie do mnie dołaczyc natomiast na win98 poszło bez problemu dlaczego nie wiem, nie zagłębiałem sie w to :)
Nie wiem jak i od czego to zalezy ale Xp ma problem z połączeniem w fifie, miałem ten sam problem po zalozniu gry nikt nie mógł sie do mnie dołaczyc natomiast na win98 poszło bez problemu dlaczego nie wiem, nie zagłębiałem sie w to :)
No wlasnie dlatego nie wiem co robić.
:? to powinno isc (dziwne)
nie jestem w stanie pomóc
nie jestem w stanie pomóc
Obaj mamy SDI
Strona 1 / 1