Problemik
mam problem tego typu źe np. oglądając film po jakimś czasie wyświetla mi się komujnikat:
instrukcja spod "0x77f5178d" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00a7097e". Pamięć nie moźe być "written".
Kliklnij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji
Kliknij przycisk Anuluj, aby rozpocząć debugowanie programu
pojawia się to w wielu programach tj. np. winamp, norton system works , vplayer itp
no i nie wiem co to jest bo pierwszy raz się z tym spotykam
instrukcja spod "0x77f5178d" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00a7097e". Pamięć nie moźe być "written".
Kliklnij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji
Kliknij przycisk Anuluj, aby rozpocząć debugowanie programu
pojawia się to w wielu programach tj. np. winamp, norton system works , vplayer itp
no i nie wiem co to jest bo pierwszy raz się z tym spotykam
Odpowiedzi: 4
wie ktoś coś na ten temat
a dodam jeszcze źe pokazuja sie takźe tabelki z określeniem Pamięc nie moźe być "read"
a dodam jeszcze źe pokazuja sie takźe tabelki z określeniem Pamięc nie moźe być "read"
Mam podobny problem, ale dopiero po zainstalowaniu jakichś środowisk developerskich typu Delphi, .NET Studio itp. Przypuszczam więc, źe to robota jakichś debbugerów, ale na razie nie wyśledziłem nic więcej
dzxięki za wskazówki ale wcześniej przy tym samym oprogramowaniu i driverach nie miałem tego problemu
Jeśli to w róznych programach się dzieje to pozostaje IMO zbyt podkręcony komp, ew. ustawienia w BIOS'ie – pamięć , magistrala.
Moźliwe źe któreś z urządzeń, moźe to byc drukarka, k. dzźwiękowa, uzywają złych sterowników.
Do wszystkiego powinieneś dojść metodą eliminacji urządzeń i ustawienia na "default" BIOS'u
Moźliwe źe któreś z urządzeń, moźe to byc drukarka, k. dzźwiękowa, uzywają złych sterowników.
Do wszystkiego powinieneś dojść metodą eliminacji urządzeń i ustawienia na "default" BIOS'u
Strona 1 / 1