Problemik z WinFast PVR
Niedawno kupiłem sobie nowa karte WinFast PVR 2000XP exspert i kontrola dzwieku za pomoca pilota jakoś nie działa słyszałem źe coś trzeba przestawiś albo zainstalować. Za wszelkie rady z góry dziekuje
Odpowiedzi: 6
To nie mój problem. Ja miałem źle podłączone. Teraz wszystko gra.
Niestety nie, mój panie, u mnie działa na Odtwarzacz CD, (płyta Aabita nie ma wolnego wejścia linein). Dlatego mówię.. sprawdzaj a gwarantję Ci, źe to przez to jest problem.
Jak by było podłączone dobrze to by działało na line in.
1. Sprawdz sobie gdzie podłączyłeś ten kabelek od karty TV (czy do AUX, czy co LineIN, a moźe to się u ciebie nazywa CD1? CDIN) ? Wtedy będziesz wiedział co masz mzienić w ustawieniach w programie do karty TV (opcje i out/in AUDIO)
2. Moźesz równieź testowąć kaźdą moźliwość w out/in AUDIO w konfiguracji programu (ale na poczatek zaproponuje ci ustawic jedno i drugie jako Odtwarzacz CD ;) jak nie, to sprawdz inne mozlwosci (aha dla ciebie najwanziejsz jest AUDIO OUT.... (bo IN to przy nagrywaniu – jak z TV to ustawiasz tak jak OUT, jak z kamery to zmieniasz na odpowiednie, itp.)
2. Moźesz równieź testowąć kaźdą moźliwość w out/in AUDIO w konfiguracji programu (ale na poczatek zaproponuje ci ustawic jedno i drugie jako Odtwarzacz CD ;) jak nie, to sprawdz inne mozlwosci (aha dla ciebie najwanziejsz jest AUDIO OUT.... (bo IN to przy nagrywaniu – jak z TV to ustawiasz tak jak OUT, jak z kamery to zmieniasz na odpowiednie, itp.)
Macie źle podłączoną kartę TV do dźwiękowej. Teź miałem ten problem. Czy karta dźwiękowa jest zintegrowana?
Tez mam ten problem jesli naciskam przyciszanie to tak naprawde nic nie przycisza tak samo "mute" nie dziala oco z tym chodz????????
Z gory THX!!
Z gory THX!!
Strona 1 / 1