Problem
Nie wiem co sie dzieje jak sciagam kilka np piosenek wiesza mi sie komp bez powrotnie jak ktos mi wysyła duzy plik lub ja komus wysyłam w sieci tez mi sie zawiesza :( co zrobic??
Odpowiedzi: 11
Kurde zapomniałem dodac ze do tego Athlona kupił bym inna płyte pod atlony najnowszą 130 zł działał bym 1,2 ??
Tym bardziej nie bedzie działać Athlon na płycie od PIV.
a jak bym wstawił do tej płyty stary procesor Athlon 1,2 GHz działało by wszytsko ??
Nie ma takiej moźliwości.
ale mi chodzi o to zeby chodizł tak z 3 tygodnie chociaz .. do kupna lepszego 3 GHz nie da rady? włozyc niech działa sobie jakos
Nie będzie działać MOBO PIV z tym CPU.
mam małe pytanie chce kupic sobie nowa płyte pod p4 i celerony wiecie 8xagp i te sprawy ale nie mam proca nowego czy jak wsadze tam 466 celeron bedzie działała ta płyta z tym prockiem czy trzeba koniecznie kupic nowy ??
Siemano:Innej karty nie sprawdzałem jak by działało
No to sprawdź, bo moźliwe źe jest walnięta. Poźycz na chwilę od kogoś i zobacz jak bedzie działało. Będzie wiadomo czy to przez sieciówkę czy nie i juź jedna rzecz do sprawdzenia mniej.
Innej karty nie sprawdzałem jak by działało mam 2 x256 Ram pc 133 :/ to od czego to jest ??
Wstawialiście inne sieciówki do swoich kompów, jak wtedy działało?
masz podobny problem jak ja , tylko ze ja mam wieszanie w tedy jak ktos odemnie cos duze go sciaga ,a tak to moze komp chodzic calymi dniami :), dlatego nikomu nie daje sciagac nic .
ps. Wracając do tematu ,wedlug mnie tutaj masz konflikt ramu :). ja tak mam u siebie i niestety jak anrazie sie musze z tym meczyc :/
ps2. napisz ile masz ram i czy w 2 kosciach :) pozdrooo
ps. Wracając do tematu ,wedlug mnie tutaj masz konflikt ramu :). ja tak mam u siebie i niestety jak anrazie sie musze z tym meczyc :/
ps2. napisz ile masz ram i czy w 2 kosciach :) pozdrooo
Strona 1 / 1