problem
mam taki problem moze ktos pomoze mi go rozwiązać:
mam siec na 2 kompy. na jednym jest neo,a drugi korzystał z udostepnienia tej neostraday!!!
do wczoraj było wszytko ok. lecz dzisiaj siec działa(działaja dyski sieciowe) jednak jest problem z udostępnieniem netu,wszytko jest skonfigurowane ponowni(nawet zainstalowałem systemy jescze raz)a usostepnienie naetu nie dział????
mam siec na 2 kompy. na jednym jest neo,a drugi korzystał z udostepnienia tej neostraday!!!
do wczoraj było wszytko ok. lecz dzisiaj siec działa(działaja dyski sieciowe) jednak jest problem z udostępnieniem netu,wszytko jest skonfigurowane ponowni(nawet zainstalowałem systemy jescze raz)a usostepnienie naetu nie dział????
Odpowiedzi: 4
Uszkodzony był jeden plików systmowych. ale udało mi sie to naprawic!!!!!!
No to jak to w koncu bylo ? Na nowych systemach ***
a pozniej scandisk wystarcza ?mad85:nawet zainstalowałem systemy jescze raz
mad85:po właczeniu scandisku i napraiweniu plików wszytko smiga ok!!!
Uzywam xp!!!Ale udało mi sie to rozwiąc, a przyczyna były uszkodzone pliki na moim komputerze z netem!!!!po właczeniu scandisku i napraiweniu plików wszytko smiga ok!!!
No i na podstawie tych kilku slow mamy Ci pomoc ? Uzywasz linuksa na tych dwoch kompach ? Jak "jest skonfigurowane ponownie" ? Co to znaczy "nie dziala" ? Nie mozna zalaczyc udostepniania ? Nie chodzi net na drugim kompie ? Pingi np. do onetu chodza ? I jeszcze kilkanascie kolejnych pytan.
Strona 1 / 1