PROBLEM

Moźe smieszny ale dlamnie jest problem gram a raczej usiłuje w Full Spectrum Warrior tylko jak strace źołnieźa to zaczynam od nowa jaki klawisz odpowiada za zapis gry /save/

Odpowiedzi: 3

A toś mi zabił klina :? ja zawsze jak staje wszystkimi skłasami w okrgu czyli Alfa i (ten drógi zapomniałem) i jeszcze jak mam jakiegoś co się plonta a do czegośtam słuźy to gierka mi sava robi bez problemów. Czyli okno gry zmienia kolor na taki złotawy pokazuje się ten pasek źe gra zapisana i jak mi jakiegoś kolesia kill to gram od nowa czyli od savu. Myślałem źe będę w stanie ci pomóc ale widzę źe jednak nie :? moźe cosik się źle instalnęło. :(
Pan i pastuch
Dodano
10.04.2005 02:56:35

Zacial Ci sie chyba klawisz CAPS LOCK. Sprobuj jeszcze raz.

EL NINO
misiu36
Dodano
10.04.2005 02:31:25
Grę moźna zapisać tylko w określonym miejscu na palnszy. To miejsce wygląda tak źe obraca się tam taki symbol gwiazdki ze skrzydełkami w kolorze źółtym(zresztą to jest logo tej gry, widnieje na opakowaniu) i musisz wejść w okrąg pod tym znaczkiem i koło się powiękrzy. Jęśli są w tym kręgu wszyscy twoi woje to naciskasz "Q" i dowódca skłasa meldunek czyli SAVE GAME. Tych miejcs jest sporo choś trza czasem ich poszukać. Natomiast jeśli wojak dostał to musisz go zanieść do cięrzarówki medycznej i potem chula jak nowy lecz trza sięciut spieszyć bo jak wyłapał porządnie to skona a utrata wojaczka oznacza koniec akcji i niepowodzenie.
Pan i pastuch
Dodano
10.04.2005 00:59:51
misiu36
Dodano:
10.04.2005 00:12:32
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1