problem
jaką łatkę do xp
Odpowiedzi: 17
W d.... mam opinię porządnego czy bandyty...
I tak róźne rzeczy o mnie mówią....... :lol:
CD WinXP dostałem z pecetem w Vobis Sklep.
Pecet jest jeszcze na 2 letniej gwarancji.
Mam podać numer faktury??? :evil:
I tak róźne rzeczy o mnie mówią....... :lol:
CD WinXP dostałem z pecetem w Vobis Sklep.
Pecet jest jeszcze na 2 letniej gwarancji.
Mam podać numer faktury??? :evil:
Jeden porządny :mrgreen: :mrgreen: :wink:
Sorry.Nie wiedziałem.Mam legala XP HE i zawsze po formacie wgrywałem z CD Chipa lub Eksperta KŚ.
Nie za bardzo.
Łaty tak,ale instalki SP1 w gazetach (Chip,Enter itp.), teź są zabezpieczone przed lewymi kluczami :wink:
Łaty tak,ale instalki SP1 w gazetach (Chip,Enter itp.), teź są zabezpieczone przed lewymi kluczami :wink:
Inny sposób na "lewizny".
Kupić Chipa albo Entera i z CD poinstalowac wszystkie SP1a i łaty.
Kupić Chipa albo Entera i z CD poinstalowac wszystkie SP1a i łaty.
Najlepiej nie miec numerku zaczynającego się na FCKGW :twisted:
Doświadczony user nie ma problemu, ale mniej doświadczony własnie ma.(Jest przykład siwy 27555 ).
Wiem źe na wersji FCKGW + Sp1a (takowe teź były, razem juź z Sp1a )
jest problem z pobieraniem z Autoupdate.
Sam widziałem jak to się objawia. (w ten sam sposób co próba instalacji Sp1a na FCKGW ).
Wiem źe na wersji FCKGW + Sp1a (takowe teź były, razem juź z Sp1a )
jest problem z pobieraniem z Autoupdate.
Sam widziałem jak to się objawia. (w ten sam sposób co próba instalacji Sp1a na FCKGW ).
mcscr@by:Słuchajcie :
Mój kolega ma Win Xp + Sp1a na płycie ( FCKGW wersia razem z Sp1a :lol: ).
Co w tym dziwnego :?:
Tak ma sporo ludzi :D
Z WU teź nie ma specjalnego problemu :twisted: :wink:
Słuchajcie :
Natomiast nie mógł zainstalować źadnej poprawki z Autoupdate (te które się automatycznie instalują ). Po sciągnięciu ich z innego miejsca, instalowały się bez problemu, ale niedogodność z Autoupdate juź sobie rozwiązał 8).
Natomiast nie mógł zainstalować źadnej poprawki z Autoupdate (te które się automatycznie instalują ). Po sciągnięciu ich z innego miejsca, instalowały się bez problemu, ale niedogodność z Autoupdate juź sobie rozwiązał 8).
A moźe twój Windows ( key ) figuruje na czarnej liscie Microsoftu co :?:
siwy27555:mam tak dojechanego kompa ze nie wiem czego mi trzeba nie chce mi sie zainstalować zadna łatka nic pomózcie
mam tak dojechanego kompa ze nie wiem czego mi trzeba nie chce mi sie zainstalować zadna łatka nic pomózcie
siwy27555 po co zakładasz drugi raz ten sam temat "problem"??Poza tym w poprzednim EL NINO podał Ci linka do tematu ktory napisał Pawek. Tam jest wszystko dokładnie opisane. Wystarczy troszkę poszukać a nie walić od razu nowego posta!! :twisted:
siwy27555:jaką łatkę do xp
Wszystkie potrzebne. Znajdziesz je na windowsupdate
Na dodatek dawają takie tytuły tematów źe bardzo trudno sie domysleć oco im chodi a gdy w treści są tylko losowo poustawiane litery to juz lipa .
Coraz gorzeej.
Userzy myślą o telededukcji innych i z lenistwa zadają cząstkowe pytanie.
Wygląda to na pierdołowate naigrywanie się z innych.
:D :D :D
Userzy myślą o telededukcji innych i z lenistwa zadają cząstkowe pytanie.
Wygląda to na pierdołowate naigrywanie się z innych.
:D :D :D
a do czego ci ta latka potrzebna ? napisz cos wiecej ! chcesz ServicePack? :?siwy27555:jaką łatkę do xp
Strona 1 / 1