Problem

Mam problemn. Reinstalowałem Windowsa i juź zainstalowałem gdy przy wpisywaniu uźytkowników wpisywałem nagle sie sie zawsieiło wcisnołem reset i tui jest mój problem. Gdy włanczam to pika i sie nie włancza tylko pika i świeci się czerwonalampka HDD. Co zrobić ? i czym to moźe być spowodowane

Odpowiedzi: 5

Przybyś:
4 razy pika tak pi pi pi pi 8) i nic sien ie dzieje daje reset i znowu to samo :/ A tych parametrów nie wiem bo to nie mój komp :roll:

A My mamy zgadnąć? tak?
No dobra czy jak napiszę procesor lub pamięci do sprawdzenia wystarczy?
To wszystko w myśl zasady : jakie pytania, dane, taka i odpowiedź
Seeker
Dodano
29.12.2005 21:53:16
Nawet sie nie włącza. Odpalam jest czarny ekran pika i to wszystko co ma mi do powiedzenia :evil:
Przybyś
Dodano
29.12.2005 20:20:15
A idzie jeszcze raz sformatować, i zainstalowac windowsa?
Anonymous
Dodano
29.12.2005 20:16:31
4 razy pika tak pi pi pi pi 8) i nic sien ie dzieje daje reset i znowu to samo :/ A tych parametrów nie wiem bo to nie mój komp :roll:
Przybyś
Dodano
29.12.2005 20:05:57
tui jest mój problem

A tu jest moja koncepcja:
Wczoraj dwa razy podawałem link do tematu na forum infojamy, w którym są opisane "piki"*.
Co prawda pewnie mozna by bło coś i w manualu do płyty głównej znaleźć, ale ....tylko Ty wiesz jaka to płyta czy podręcznik masz i czy "piki" są w niej omówione.

Nawet gdyby komuś chciało się Tobie pomóc to taki ktoś na chęciach by skończł, bo nie iwadomo jaki BIOS i ile "pików" oraz jakich.

* nic tylko skorzystać z http://forum.centrumxp.pl/search.php i się do tych postów dokopać.
Rebe
Dodano
29.12.2005 20:01:53
Przybyś
Dodano:
29.12.2005 19:54:55
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1