Problem
witam podczas zainstalowalem startup mechanic i pozniej go odinstalowalem nastepnie po jakimsczsie znow zainstalowalem i nie moge go teraz uruchomic wyswietla mi sie male okienko na srodku pulpitu z nastepujacymi napisami run–time error`–2147221231 (80040111)`: automation error
co jest przyczyna takiego komunikatu probowalem juz go odinstalowac i usunołem proces mechanic.exe usunelem wszystkie wpisy w prgram files uzylem tez regsupreme regcleaner i jv16 aby oczyscic rejestr ze zbednych wpisow co moge zrobic jeszcze aby ten program zainstslowac aby mi chodzil poprawnie z gory dzieki.
co jest przyczyna takiego komunikatu probowalem juz go odinstalowac i usunołem proces mechanic.exe usunelem wszystkie wpisy w prgram files uzylem tez regsupreme regcleaner i jv16 aby oczyscic rejestr ze zbednych wpisow co moge zrobic jeszcze aby ten program zainstslowac aby mi chodzil poprawnie z gory dzieki.
Odpowiedzi: 10
i po problemie wystarczylo przesknowac system programem registry mechanic i problem zostal sfixowany mimo wszystko dzieki wszystkim za pomoc
Masz dzisiaj zly dzien kolego. Czego sie nie dotkniesz, spierdzielisz. To piszesz z zalaczonym CAPS LOCKiem i upomnienia masz w dupie, to piszesz post pod postem majac rowniez w tym samym miejscu uwagi na temat uzywania potrzebnych na forum gadzetow. Przez bardzo dlugi czas patyczkowalem sie z podobnymi Tobie uzytkownikami, ktorym sie wydawalo, ze moga wszystko. Teraz jednak stosowana jest prosta metoda – nie potrafisz pisac jak czlowiek, odczujesz to na wlasnej dupie. Zapewniam Cie, ze to bardzo szybko przyswajalna nauka.
Jeszcze jedno – nie Ty mi bedziesz liczyl posty i autoryzowal ich zawartosc. Za cienki w uszach jestes.
Jeszcze jedno – nie Ty mi bedziesz liczyl posty i autoryzowal ich zawartosc. Za cienki w uszach jestes.
niestety nie jestem uzytkownikiem ktory wiem gdziesie znajduje biblioteka vb czy jakies tam inne wiec jezeli mozna prosze o jakies wskazowki poniewaz jezeli chodzi o reczne grzebanie w rejestrze to nie zabardzo wiem jak sie z tym obchodzic el nino wreszcie moze bys napisal post w dniu dzisiejszym w ktorym odwoluje sie on do tematu lub zwiazanu jest z pomoca. a to ze dzisiaj zle sie wyspales to lekcja numer 2 jezeli o ta chodzi to raczej powinna tobie byc pomocna PEACE.Jezeli ktorys z was ma wiecej ambicji niz tylko walka na slowa to niech moze lepiej mi napisze gdzie mam co i jak sprawdzic aby zniwelowac zasrany problem a jak nie to se zainstaluje inny program i po problemie tylko ze wole sie czegos nauczyc a szczegolnie rzeczy ktorych jeszcze nie potrafie wiec drogi el nino el esperante czy desperante zamiast sie ze mna w durne przysrywanie bawic pokaz jak ty bys z tuym problemem sie uporal przeciez jestes tu tak aktywny chyba nie chcesz pokazac ze polowa twoich postow ogranicz sie do słow moze lekcaj nr.2 tu pomoze bo jak tak to chyba zaczne sobie postow nabijac.A wiec nie mam zamiaru sie wiecej rozpisywac i uwzam temat za zamkniety. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :?
Chyba ze trzeba przeprowadzic lekcje nr 2. Szybko wchodzi do glowy :P .Bobi_robert:a szczegolnie o jego przeznaczeniu
Rebe juz Ci napisał i w jakis sposob Cie naprowadził
Ja ze swojej strony przypominam o przycisku Zmien w praym gornym rogu posta a szczegolnie o jego przeznaczeniu
Ja ze swojej strony przypominam o przycisku Zmien w praym gornym rogu posta a szczegolnie o jego przeznaczeniu
jezeli ktos wie jak rozwiazac ten problem czekam wielkie dzieki.
dzieki bede musial pokombinowac napewnoi znajdzie sie rozwiazanie.
z sp2 chodzil i teraz z sp2 nie chodzi nie wiem co mu sie stało poprostu nie wiem nigdy nie mialem wczesniej takiego problemu aby mi sie cos nie moglo zainstalowac najgorsze w tym ze podoba mi sie ten program znasz moze podobny ktory monituje programy ktore chca miec dostep do autostartu.To rozwiazanie to zastepcze dopuki nie rozwiaze tego problemu :cry: :roll:
Runtime error '–2147221231 (80040111)':
Automation Error: ClassFactory cannot supply requested class
Go to the InAddon folder in the Viper 3.83 folder and register your Connection dll there.The OCX error should be corrected by registering the chat ocxs. On the Viper Chat Screen there are several tabs at the top. One is Extra, click that and at the bottom of the drop table is Register OCXs, click that and you should receive confirmation...
To przykładowy opis, w googlach jest trochę – nie iwem czy odnoszacych się do konkretnie do SM, ale moze warto byś się w tym co tam jest rozglądnął – poza kwestią OCX dochodza i biblioteki VB ,ale to juź sam przetraw.
Frazą szukaną jest oczywiście
"runtime error`–2147221231 (80040111)`"
Automation Error: ClassFactory cannot supply requested class
Go to the InAddon folder in the Viper 3.83 folder and register your Connection dll there.The OCX error should be corrected by registering the chat ocxs. On the Viper Chat Screen there are several tabs at the top. One is Extra, click that and at the bottom of the drop table is Register OCXs, click that and you should receive confirmation...
To przykładowy opis, w googlach jest trochę – nie iwem czy odnoszacych się do konkretnie do SM, ale moze warto byś się w tym co tam jest rozglądnął – poza kwestią OCX dochodza i biblioteki VB ,ale to juź sam przetraw.
Frazą szukaną jest oczywiście
"runtime error`–2147221231 (80040111)`"
A jak nie miałeś SP2 to chodził dobrze??? Jesteś pewien źe działa na SP2???
Strona 1 / 1