PROBLEM
Mam XP Prof.... i zainstalowalem Cute FTP 5.0 XP u nie moge sie wogole zalogowac na zadne swoje konto ftp!!!! Czemu
Odpowiedzi: 9
Prop.teź spr.antywirusa i czasowe odinstalowanie. 8)
być moźe masz coś namieszane w usługach. sprawdź przede wszystkim czy masz uruchomionego menedźera przekazywania–> jest to wymagane przy uźywaniu ftp. pozdrawiam
sprawdź czy nie masz komunikatów o błędach w dzienniku zdarzeń.
sprawdź czy nie masz komunikatów o błędach w dzienniku zdarzeń.
być moźe masz coś namieszane w usługach. sprawdź przede wszystkim czy masz uruchomionego menedźera przekazywania–> jest to wymagane przy uźywaniu ftp. pozdrawiam
No tak, ale problem w tym ze ja nie korzystam z Firewolla – nie stosuje tez zadnych innych zabezpieczen (to jest komp w domu i nie mam tam nic do ukrycia a gdyby mi ktos cos usunal to i tak mam wszystko poprzepalane na plytach, to co na dysku to i na plytach)
Jednak z przekorą proponuję na chwilkę wyłączyć ścianę ogniową i sprawdzic czy wtedy program zadziala :wink:
Pozdro
Bart
Pozdro
Bart
Wszystko jest ustawione tak jak potrzeba, dodam ze w Win 98SE, ME, 2000 nie mialem problemow a po zainstalowaniu XP lipa.
A Firewall włączony?? :wink:
Jeśli tak to ustaw odpowiednie poty tak aby moźna było ich uźywać
Pozdro
Bart
Jeśli tak to ustaw odpowiednie poty tak aby moźna było ich uźywać
Pozdro
Bart
Mam to samo i tez nie wiem czemu, a jak juz mi sie uda zalogowac to minimum po 30 min. wiec zycze cierpliwosci.
Mam to samo i tez nie wiem czemu, a jak juz mi sie uda zalogowac to minimum po 30 min. wiec zycze cierpliwosci.
Strona 1 / 1