problem!!
Mam internet explorer 6. Nie moge otwierać wszystkiego na stronach internetowych.Tam gdzie jest napisane na pasku zadań na dole w lewym rogu javascript. Zainstalowany mam java 2 runtime environment.Co mam zrobić?POMOCY!!
Odpowiedzi: 9
wszystko zrobiłem jak tu napisane i nic!!Chyba wpisze format c: :(
Ba, bo tak to niestety jest źe portale nasze, jedne Javę z SUN preferują inne zaś ku Microsoftowi się raczej skłaniają.
Zresetuj ustawienia w zakladce Zabezpieczenia (ustawienia niestandardowe), sprobuj rowniez w zakladce Zaawansowane pomieszac z opcjami javy lub "przywroc domyslne".artekk:zabezpieczenia przegladarki zmienione i tez nic!!
Jakis firewall ? Blokada skryptow ?
Zrobiłem.
Na wirtualnej na czacie java sie uruchamia a na interii czateria wogóle i na innych stronach teź nic.
zabezpieczenia przegladarki zmienione i tez nic!!
HELP ME !!
Na wirtualnej na czacie java sie uruchamia a na interii czateria wogóle i na innych stronach teź nic.
zabezpieczenia przegladarki zmienione i tez nic!!
HELP ME !!
Kaworu:sproboj wywalic ją i zainstaluj jave z MS... ciezko ją znalesc (wg. mnie)ale powinno byc lepiej. w google sproboj poszukac o MS JavaVM
Nim następnym razem tego typu zdanie wygłosisz rzuć chioć okiem na to co inni napisali – link wskazany przez EL NINO wiedzie do postu, w którym jest odeśłanie na stronę "jav" wszelkiego pochodzenia pełną.
sproboj wywalic ją i zainstaluj jave z MS... ciezko ją znalesc (wg. mnie)ale powinno byc lepiej. w google sproboj poszukac o MS JavaVM
Sciagnij to co za linkiem – http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=107577#107577
Update – lub zmien zabezpieczenia przegladarki
Update – lub zmien zabezpieczenia przegladarki
Wlaśnie tą Jave mam zainstalowaną!!
:arrow: klik
zaistaluj ta
zaistaluj ta
Strona 1 / 1