problem zzaładowaniem profilu lokalnego przy starcie systemu
mam problem,po włączeniu komputera wyświetlają mi się takie napisy:Nie moźna otworzyć woluminu do bezpośredniego dostępu.System Windows nie moźe załadować profilu uźytkownika poniewaź moźe on być uszkodzony.System Windows nie moźe załadować profilu lokalnego i loguje się przy uźyciu profilu tymczasowego.
jestem w tych sprawach całkowitym laikiem więc mam prośbę czy ktoś mógłby w przystępny jak dla laika sposób wytłumaczyć mi co mogę zrobić by to naprawić, czy teź pozostaje mi tylko formatowanie i nowa instalacja–z góry dzękuję za wszelkie rady i pomoc.
jestem w tych sprawach całkowitym laikiem więc mam prośbę czy ktoś mógłby w przystępny jak dla laika sposób wytłumaczyć mi co mogę zrobić by to naprawić, czy teź pozostaje mi tylko formatowanie i nowa instalacja–z góry dzękuję za wszelkie rady i pomoc.
Odpowiedzi: 2
zrobiłem tak jak poradziłeś i wynik był taki źe niby nie ma błędów a dalej jest tak jak na początku
Na początek proponuję sprawdzić dysk pod katem błędów – poleceniem chkdsk /p /r wykonanym z poziomu konsoli odzyskiwania. O tym jak konsolę odzyskiwania sie uruchamia to poczykaj na forum lub w pomocy systemowej.
Strona 1 / 1