problem – zone alarm
zainstalowałem najnowsza wersje zonealarm 6.0cos tam i teraz w sieci lokalnej w moim laptopie nie ma internetu przegladalem wszystkie opcje i nic nawe wlaczylem siec lokalna 192.168.0.0–255.255.255.0. na internet/true i nic klapa
mam wlaczone udostepnianie internetu
nie wiem czemu zonelalarm blokuje moj ruch ale kiedy wylaczasm zonealarm to wszystko gra.
pomoźcie mi!!! bo jest to potrzebne bo
zonealarm ciagle wykrywa jakies ataki hakerskie i jestem zmuszony uzywac firewalla a nie dziala na drugim kompie to jest laptopie.
mam wlaczone udostepnianie internetu
nie wiem czemu zonelalarm blokuje moj ruch ale kiedy wylaczasm zonealarm to wszystko gra.
pomoźcie mi!!! bo jest to potrzebne bo
zonealarm ciagle wykrywa jakies ataki hakerskie i jestem zmuszony uzywac firewalla a nie dziala na drugim kompie to jest laptopie.
Odpowiedzi: 1
temat juz nieaktualny
nareczcie rozwiazalem problem hurrraaa!
trzeba znac angielski
w innym forum cos pisali ze trzeba zmienic ustawienia zawansowane i cos co ma zwiazene z ICS czyli udostepnianie internetu
tak wiec wybralem Opcje–Firewall > Blocked Zone Security > Advanced > i wyprać This computer an ICS/NAT Gateway i wpisac 192.168.0.1 jako serwer udostepniajacy i juzzzzzzz.
ping dziala o wiele szybciej
temat uznaje juz za zamkniety
nareczcie rozwiazalem problem hurrraaa!
trzeba znac angielski
w innym forum cos pisali ze trzeba zmienic ustawienia zawansowane i cos co ma zwiazene z ICS czyli udostepnianie internetu
tak wiec wybralem Opcje–Firewall > Blocked Zone Security > Advanced > i wyprać This computer an ICS/NAT Gateway i wpisac 192.168.0.1 jako serwer udostepniajacy i juzzzzzzz.
ping dziala o wiele szybciej
temat uznaje juz za zamkniety
Strona 1 / 1