problem ze zmiana stylu
Mam jeszcze jeden problem nie moge zmienic stylu w ustawieniach pulpitu mam caly czas klasyczny. poza tym ustawiajac tapete obraz jest niewyraźny czy wie ktos jak mozna to zrobic? prosze o pomoc dzieki!!!
Odpowiedzi: 7
sorki ze dopiero teraz wam odpisuje ale rzeczywiscie kompozycje byly zablokowane juz jest ok pozdro :)
doker:sprawdź czy w narzędziach administracyjnych, usługi, masz włączone kompozycje miałem coś takiego i to pomogło
Moźna na skróty :)
START––>Uruchom––>services.msc
lub
START––>Uruchom––>msconfig––>zakładka "Usługi" :wink:
doker:sprawdź czy w narzędziach administracyjnych, usługi, masz włączone kompozycje miałem coś takiego i to pomogło
lub
lub
sprawdź czy w narzędziach administracyjnych, usługi, masz włączone kompozycje miałem coś takiego i to pomogło
Jakiego programu uźywasz do themes ? StyleXP czy nakładkę na shell ? Ja miałem podobny błąd. Okazało się, plik "shell32.dll" poszedł się *** :roll:
Jeźeli u Ciebie równieź jest skopany plik shell to wpisz w "uruchom"===> "sfc /scannow"
Spróbuj odinstalować program do stylów, lub nakładke(co kolwiek masz) i zainstaluj ponownie..
Jeźeli u Ciebie równieź jest skopany plik shell to wpisz w "uruchom"===> "sfc /scannow"
Spróbuj odinstalować program do stylów, lub nakładke(co kolwiek masz) i zainstaluj ponownie..
Poszukaj na forum, taki temat był nawet załoźony przeze mnie, więc opcja szukaj nie boli :wink:.
Strona 1 / 1