Problem ze wstawieniem obrazu ze skanera w Office 2007

Witam!

posiadam skaner mustek 1200 cp, skaner jest dobrze zainstalowany bo na innych programach nie ma problemu z importem obrazu ze skanera.

Nie mam pojęcia jak wstawić obraz ze skanera do worda2007, robie tak jak napisane w pomocy tj.

Klikam na zakładke wstawianie, dalej na obiekt clipart, później organizuj klipy, z menu plik wybieram dodaj plik do kolekcji (mam ustawione aby można było dodawać nowe obrazy)

Nastepnie otwiera się okno wybieram skaner i wyskakuje okno programu od skanera skanuje i tu pojawia się problem po zeskanowaniu nigdzie w zadnej kolekcji nie ma zeskanowanego obrazu.

Jak to naprawić ?

Odpowiedzi: 1

Wstaw - obraz - clipart , na dole po prawej stronie otwórz " Organizuj klipy " otwórz folder z nazwą skanera 
mysz 1
Dodano
05.02.2007 14:07:57
  • mario026 05.02.2007 23:51:01

<p>Dzieki za odpowiedz,ale problem polegał na tym że nie było tego folderu z nazwa skanera, z problemem juz sobie poradziłem.</p><p>Nie pomogło nawet odinstalowanie office 2007 i zainstalowanie ponownie.</p><p>Może komuś to się kiedyś przyda wiec napisze</p><p>najpierw zainstalowałem msoffice 2003 bo na tym oprogramowaniu nie było żadnych problemów, a później dopiero uaktualniłem msoffice 2003 nowym 2007 i teraz jest folder z nazwą skanera i tam właśnie zapisują sie skanowane obrazy :-)</p><p>Pozdrawiam!</p><p>mario026&nbsp;</p>

mario026
Dodano:
02.02.2007 17:28:56
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1