Problem ze strona startowa
1.co zrobic, jezeli nie wyswietla sie strona startowa na pelnym ekranie, tylko w 75%?
nie mozna zmienic na 256 kolorow.Mam tylko mozliwosci 16 i 32.
sciagnelam Sevice Pack SP1, zainstalowal sie i nawet nic nie popsul.
2.mam natomiast jeszcze problem z Outlook Express–nie laczy sie automatycznie, tylko trzeba ponownie uzyskac polaczenie,
3.dlaczego moj Norton Utillitis 2003 nie moze przeprowadzic naprawy dot. wszystkich file? :(
nie mozna zmienic na 256 kolorow.Mam tylko mozliwosci 16 i 32.
sciagnelam Sevice Pack SP1, zainstalowal sie i nawet nic nie popsul.
2.mam natomiast jeszcze problem z Outlook Express–nie laczy sie automatycznie, tylko trzeba ponownie uzyskac polaczenie,
3.dlaczego moj Norton Utillitis 2003 nie moze przeprowadzic naprawy dot. wszystkich file? :(
Odpowiedzi: 9
Dziekuje, za wszystkie rady, ale problem polega na rozdzielczosci ekranu, ktora nie da sie ustawic na 600X800 z uwagina fakt, iz obraz jest zamazany w gestii literek.
Karta graficzna pozwala ogladac w dwoch rozdzieczosciach w tym max i 600–800 ( ale tutaj wlasnie niewyrazne sa kontury literek)– nie ma innych mozliwosci, no i max 32 kolory
Karta graficzna pozwala ogladac w dwoch rozdzieczosciach w tym max i 600–800 ( ale tutaj wlasnie niewyrazne sa kontury literek)– nie ma innych mozliwosci, no i max 32 kolory
Dziekuje, za wszystkie rady, ale problem polega na rozdzielczosci ekranu, ktora nie da sie ustawic na 600X800 z uwagina fakt, iz obraz jest zamazany w gestii literek.
Witam
MOze to pomoze: IE>Widok>Rozmiar tekstu>Najwiekszy
MOze to pomoze: IE>Widok>Rozmiar tekstu>Najwiekszy
Dzieki za rady, ale F11 nie pomoze.To nie jest kwestia powiekszenia ekranu, tylko wygladu strony, czyli obrazka...
z Outlookiem poradzilam sobie – wlaczam osobno polaczenie do niego, a osobno do przegladarki. Poza tym uaktualnienie wersji XP wyraxnie pomoglo w otwieraniu stron.
Przedtem mialam W98 i na poczatku pamietam, ze tez byly trudnosci, ale na bledach czlowiek sie uczy..
Mam nadzieje, ze zagladnie na strone jeszcze ktos kto rozwiaze kwestie strony startowej..Pa i dzieki
z Outlookiem poradzilam sobie – wlaczam osobno polaczenie do niego, a osobno do przegladarki. Poza tym uaktualnienie wersji XP wyraxnie pomoglo w otwieraniu stron.
Przedtem mialam W98 i na poczatku pamietam, ze tez byly trudnosci, ale na bledach czlowiek sie uczy..
Mam nadzieje, ze zagladnie na strone jeszcze ktos kto rozwiaze kwestie strony startowej..Pa i dzieki
Popieram sugestię Dark A.
chylę czoła przed jego wiedzą.
Pozdrawiam 8)
chylę czoła przed jego wiedzą.
Pozdrawiam 8)
Nie wiem czy to oto chodzi ale uruchom przeglądarke i wcisnij F11
Jeźeli chodzi o Outlooka to w narzedzia>opcje>ogóle sprawdź czy masz zaznaczone:wyślij i odbierz wiadomości przy uruchamianiu i sprawdź czy są nowe wiadomości (to jak chcesz). Zobacz jeszcze w połaczeniach czy czy outlook korzysta z tych samych ustawień połączenia co Internet Explorel.
Jaźeli chodzi o stronę startową to spróbój coś poustawiać w menu monitora.
Jaźeli chodzi o stronę startową to spróbój coś poustawiać w menu monitora.
Norton Bogiem nie jest... :x
Strona 1 / 1