Problem ze sterownikami
Zainstalowałem sterowniki (najnowsze 77.72) do karty MSI GeForce 128bit/128MB o podczas ogladania obojetnie jakiego filmu w obojetnie jakim programie na filmie jest taka jakby mgła i jest słaba widoczność. Próbowałem wszelkiej konfiguracji rozjasniania itp. ale to nic nie dało. U mojeo kolegi jest dokładnie tak samo. Jednak gdy zainstalujemy wczesniejsza wersje 71.89 to wszystko dziala bez problemu. Dodam ze mam w systemie zainstaloiwane wszystkie potrzebne kodeki. Mam MS Windows XP Pro z SP1 i SP1 wraz z wszystkimi łatkami. Czy u innych urzytkowników GeForce`ów jest tak samo ? Jesli nie no to dlaczego mi nie dzialaja filmy na nawszych sterach? Mam AMD athlona XP 2600+ z 384 RAM DDR.
Odpowiedzi: 3
Zainstalowałem najnowsze i wszystko jest ok!
Te sterowniki posiadaly pewien blad, wlasnie z wyswitlaniem kolorow w filmach, albo zainstaluj nowe stery, czyli 77.77, albo ustaw w sterownikach, w sekcji Ustawienia kolorow tam przywroc wszystko na default, czyli Pulpit, Nakladka wideo i po korekcji zobacz czy linia pokazujaca gamme, jest idealnie po przekatnej bez zbyt duzych odchylow i wypuklosci.
cze, to sprawdz na najnowszych sterownikach 77.77
Strona 1 / 1