Problem ze sterownikami windows xp

Witam!

Mam nastepujący problem: windows nie widzi odtwarzacza mp3( thomson). system widzi urządzenie ale nie moze zainstalowac sterowników(z systemu), gdy instaluje sterowniki dołaczone do odtwarzacza tez nie moze zainstalować. Odtwarzacz mp3 odłączam przy starcie systemu wiec problem z bootowaniem odpada. Pod tym samym usb system widzi np. drukarke czy adapter bluetooth. sprawdzałem wszystkie 6 portów i zaden nie działa.  Odkryłem inny problem który moze wiązac sie z tym problemem, mianowicie: odinstalowałem nagrywarke i system nie moze zainstalowac jej z powrotem( widzi ją ale nie instaluje). Reasumująć mozna powiedziec ze system nie instaluje zadnego nowego sprzetu. Dodam ze system ma jakis miesiąc( win xp SP2, internet, antiwir NOD32, athlon2000+, 512 ram, do tej pory zadnych podobnych problemów). Prosze o pomoc.

Odpowiedzi: 1

Tiiaa , a z jakiego konta użytkownika to wszystko robisz, że tak zapytam?
Seeker
Dodano
28.02.2007 17:27:48
  • piwkot 28.02.2007 22:49:49

mam jedno konto administratora, sprawdzałem w usługach czy moze czegoś nie wyłączyłem ale raczej nie, nie zaglądam tam czesto, przeciez nie jest to wina ustawienia zerowej konfiguracji sieci!!?? <br>

• voytas 04.03.2007 12:39:18

<p>Wydaje mi się, że nie ma nadanej litery dla tego woluminu</p><p>Mój Komputer &gt; zarządzaj &gt; Zarządzanie dyskami</p><p>&nbsp;</p><p>widać te urządzenie? jest nadana litera dla woluminu?&nbsp;</p><p>ewentualnie zmień literę dysku&nbsp;</p>

piwkot
Dodano:
28.02.2007 14:41:15
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1