Problem ze sterownikami ATI!
Witam!!
Mam Problem ze sterami do Ati !! Po formacie systemu pojawił się problem z grafiką otóź pokazują się małe poziome kreseczki na ekranie. Szukałam wielu rozwiązań... jednym z nich było zainstalowanie catalyst 6.4 problem tak jakby znikł ale kreseczki nadal lecz juz źadziej pojawiają się podczas oglądania filmów, przeglądania stron internetowych!! Bardzo prosze w wszelką pomoc !!!
Mam Problem ze sterami do Ati !! Po formacie systemu pojawił się problem z grafiką otóź pokazują się małe poziome kreseczki na ekranie. Szukałam wielu rozwiązań... jednym z nich było zainstalowanie catalyst 6.4 problem tak jakby znikł ale kreseczki nadal lecz juz źadziej pojawiają się podczas oglądania filmów, przeglądania stron internetowych!! Bardzo prosze w wszelką pomoc !!!
Odpowiedzi: 11
zaraz zaraz powiedz wszystko od poczatku.Znaczy sie ze kupilas nowego kompa i te paski juz byly?Czy moze cos zmienialas w sprzecie i sie pozniej zaczelo walic?
Lenaa:Powiedz mi skąd mam skopiowac tą konfigurację sprzętową?!!!?
Na przykład EVEREST Home Edition 2.20
Powiedz mi skąd mam skopiowac tą konfigurację sprzętową?!!!? Sory ale nie znam się zbyt dobrze na komputerach :D A te paski zaczeły pokazywac się po formacie ale wczesniej tez były dlatego zrobiono mi format ale to nic nie pomogło :( Nie wiem co mam robic!!
a moglabys dokladnie opisac swoj problem podac cala konfiuracje sprzetowa.Od kiedy ci wyskakuja te dziwne paski
Niee no coś ty!!
A grzebalas cos ostatnio przy kompie?wyciagalas moze karte graficzna?
Tak znalazłam płytkę i zainstalowałam wszystkie stery!! Ale to nic nie pomogło :( Moźe to coś ze sterami do karty!! PROSZE Pomóźcie ;(
Przy zakupie komputera dostajesz puelko od plyty glownej.W tym tez pudeluk znajduje sie plyta ze sterownikami
Chyba nie mam zainstlowanych tych sterów!!
Tylko powiedz mi gdzie mogę sprwdzic jaką ja mam tą płyte głowną?? i czy zainstalowanie jest bezpieczne dla komputera???
Tylko powiedz mi gdzie mogę sprwdzic jaką ja mam tą płyte głowną?? i czy zainstalowanie jest bezpieczne dla komputera???
Jeźeli zakłócenia (szpilki) powstają z lewej strony monitora i zanikają po prawej, to sprawdź sam monitor.
sprawdz czy masz zainstaowane wszystkie sterowniki do plyty glownej
Strona 1 / 1