Problem ze starszymi grami
Wiec tak:
Gralem w Wladce pierscieni bitwa o srodziemie na full detalach, tak samo w GTA SA i komp sie nie przycinal
Zagralem w C&C Red Alert 2 i w Diablo II Pan Zniszczenia i przy wiekszym bydelku ciol sie jak bym mial kompa z przed 8 lat :?
Probowalem zmieniac stery na starsze ale nic to nie dalo, zmienialem plik stronicowania; tesh nic nie dalo :(
Mam procka Intel Caleron 2,93GHz; karta graficzna GeForce 6600; ram 2x 256 DDR kingston
Gralem w Wladce pierscieni bitwa o srodziemie na full detalach, tak samo w GTA SA i komp sie nie przycinal
Zagralem w C&C Red Alert 2 i w Diablo II Pan Zniszczenia i przy wiekszym bydelku ciol sie jak bym mial kompa z przed 8 lat :?
Probowalem zmieniac stery na starsze ale nic to nie dalo, zmienialem plik stronicowania; tesh nic nie dalo :(
Mam procka Intel Caleron 2,93GHz; karta graficzna GeForce 6600; ram 2x 256 DDR kingston
Odpowiedzi: 7
czesc, sory ze tak sie wcinam bo tak naprawde to nic mądrego nie mam do powiedzenia ale wykorzystam to ze mówicie o diablo 2. ja tez mam xp, pozatym zmodernizowalem kompa na sempron 2500, 256 ddr, radeon 9250 128mb. I MI SIE np. Diablo nawet nie włącza !!!! poazuje sie czarny ekran, w lewym górnym rogu malutki kwadracik i tyle, dysk nie pracuje. na starym kompie celeron 300 chodzil pieknie :(.
Z góry dziekuje za pomoc.
P.S mam nagrane nowe sterowniki do grafiki i plyty glownej i zmienialem tez zgodność na 98 i 95 i NIC.
Z góry dziekuje za pomoc.
P.S mam nagrane nowe sterowniki do grafiki i plyty glownej i zmienialem tez zgodność na 98 i 95 i NIC.
zainstalowalem DII na opengl i nic to nie dalo tylko mam troche gorsza grafe :|
moze jeszcze jakies pomysly :?:
moze jeszcze jakies pomysly :?:
w takim razie spróbuj opengl, na gf to rekomendowane, przynajmniej na serii 4
DII mam na patchu 1.11 i na direct3d tak samo Red Alerta z najnowszym patchem jaki byl :)
d2 na jakim patchu? w opengl czy direct3d? po stronie systemu i cfg wina nie leźy, zapewne kwestia sterownikow lub starej wersji.
Sorka ale zapomnialem dopisac :oops:
Win XP Professional + SP2
Win XP Professional + SP2
Z jakiego systemu operacyjnego korzystasz?
Strona 1 / 1