Problem ze sprawdzaniem legalności windy
Mam problem ze sprawdzaniem legalności nie instaluje mi się poprawka i nie wyświetla źaden komunikat ani ankieta !!!
Dlaczego ???!!! HELP !!! Czy mam uszkodzony system ?
Co się mogło zepsuć ?
A swoją szosą trzeba być niespełna rozumu, by uźywać legalnego windowsa. Cytat ze strony Microsoftu:
kierofca
PS. Dla niezorientowanych: Niniejszy temat ma charakter pastiszu i nie narusza Regulaminu Forum, a w szczególności nie ma na celu namawiania kogokolwiek do uźywania pirata.
DO ADMINÓW I MODÓW:
Jeśli uznacie, źe ten źarcik jest nie na miejscu to skasujcie, proszę, ten temat.
Pozdrawiam
Dlaczego ???!!! HELP !!! Czy mam uszkodzony system ?
Co się mogło zepsuć ?
A swoją szosą trzeba być niespełna rozumu, by uźywać legalnego windowsa. Cytat ze strony Microsoftu:
Pytanie:
Ilu klientów obejmie ten program?
Odpowiedź:
Do dnia dzisiejszego sprawdzono autentyczność ponad 112 milionów systemów. Wynik pozytywny uzyskano w przypadku około 1 na 5 systemów Windows XP. Szacuje się, źe dzięki programowi Dodatki dla Oryginalnego Systemu Windows powiadomienia liczba klientów zostanie podwojona i obejmie około 40% istniejącej bazy.
kierofca
PS. Dla niezorientowanych: Niniejszy temat ma charakter pastiszu i nie narusza Regulaminu Forum, a w szczególności nie ma na celu namawiania kogokolwiek do uźywania pirata.
DO ADMINÓW I MODÓW:
Jeśli uznacie, źe ten źarcik jest nie na miejscu to skasujcie, proszę, ten temat.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
Alescico – kwetię sposobu umieszczenai Twojej wypowiedzi zostawię na boku.
Po pierwsze – przeciętny palacz "wypala" miesięcznie XP home OEM, a niektórzy i więcej.
Po drugie – cały czas system kosztuje ułamek tego co komputer, na który jakoś Was stać.
Po trzecie zaś – nie stać – są darmowe alternatywy.
PS.
Kruca taki miły wątek.. był, a zawsze się znajdzie ktoś kto nastrój zepsuje.
Po pierwsze – przeciętny palacz "wypala" miesięcznie XP home OEM, a niektórzy i więcej.
Po drugie – cały czas system kosztuje ułamek tego co komputer, na który jakoś Was stać.
Po trzecie zaś – nie stać – są darmowe alternatywy.
PS.
Kruca taki miły wątek.. był, a zawsze się znajdzie ktoś kto nastrój zepsuje.
kierofca:Fakt! Że teź od razu na to nie wpadłem :lol:
Pewnie nie wpadłeś na to dlatego, źeś ......głowy nie obciął :P
Fakt! Że teź od razu na to nie wpadłem :lol:
Chyba nie – prościej bedzie wywalić oba wpa ;)
Świetne ! :lol:
A tak na powaźnie, to chyba jednak nie będę kasował tych wpisów – po prostu zmienię klucz. Moźe to wystarczy :?:
A tak na powaźnie, to chyba jednak nie będę kasował tych wpisów – po prostu zmienię klucz. Moźe to wystarczy :?:
Nie to, źebym wymyślił, ale przypomniało mi się:
" :idea: Obetnij sobie głowę. :shock: Po co Ci dwie dupy?" :mrgreen:
" :idea: Obetnij sobie głowę. :shock: Po co Ci dwie dupy?" :mrgreen:
W uruchom wpisz regedit odpal go , wciśnij F3 – w pole szukane wpisz windows* i ..... usuń wszystkie znalezione klucze. Moźe Ci to pomóc w rozwiązaniu problemu błędu niezgłaszania komunikatu.
Dzięki za pomoc. Zaraz to zrobię...
Co do
jak to brzmieć winno w wypadku pastiszu tej cześci ciała ?
to chwilowo nie mam pomysłu :lol:
Ale moźe ktoś coś wymyśli...
Dlaczego ???!!!
Bo jesteś *** :mrgreen:
BTW – jak to brzmieć winno w wypadku pastiszu tej cześci ciała ? :wink:
PS.
W uruchom wpisz regedit odpal go , wciśnij F3 – w pole szukane wpisz windows* i ..... usuń wszystkie znalezione klucze. Moźe Ci to pomóc w rozwiązaniu problemu błędu niezgłaszania komunikatu.
* wiem, źe jesteś pracowity i dlatego taki zwrot szukany dostałeś :lol:
Strona 1 / 1