Problem ze skrotmami do dyskow !
Witam !
Tak jak w temacie– mam proble ze skrotami do np cd–romu ! Mam windows XP Pro +sp1 ,zrobilem wszystkie updaty , robie skrot do cd–romu na pulpicie a kiedy probuje uruchomic skrot wyskakuje komunikat "Brak skrotu" i ze windows wyszukuje np G: ! Wczesniej mialem windows xp pro bez sp1 i niemialem takiego problemu teraz skroty niedzialaja ! Dziwi mnie to ze jak wkladam plytke z danymi to zmienia sie ikona skrotu na np plytke z danymi ale niemoge nadal odpalic ....
Z gory thx za pomoc !
Tak jak w temacie– mam proble ze skrotami do np cd–romu ! Mam windows XP Pro +sp1 ,zrobilem wszystkie updaty , robie skrot do cd–romu na pulpicie a kiedy probuje uruchomic skrot wyskakuje komunikat "Brak skrotu" i ze windows wyszukuje np G: ! Wczesniej mialem windows xp pro bez sp1 i niemialem takiego problemu teraz skroty niedzialaja ! Dziwi mnie to ze jak wkladam plytke z danymi to zmienia sie ikona skrotu na np plytke z danymi ale niemoge nadal odpalic ....
Z gory thx za pomoc !
Odpowiedzi: 3
We właściwościach skrótu musi być; przykładowo rozpocznij w E: i element docelowy E:
ja tez widze skrot z napisalem stacja dyskow , nawet widze jak wkladam cd ze zmienia sie ikona itp jak klikne prawym to nawet jest opcja autoodtwarzanie ale co bym niezrobil to mi pisze ze bledny skrot i ze probuje znalez ... a kombinowalem z pustym cd i z wlozona plyta
A gdy robiłes, skrót, to była wtedy w napędzie jakaś płyta?? Jak tak, to usun ten skrót i zrób go jak napęd bedzie pusty i w Moim komputerze bedzie po pdrostu napis: Stacja dysków CD (ew. DVD lub CD–RW)(X:).
Strona 1 / 1