Problem ze skrotem gg:(

Mam drobny problemik z gg w systemie xp (ladki z win update wsyzystkie zainstalowane:)).Otoz gdy zainstaluje gg standardowo skroty wgrywaja sie na pulpit i pasek zadan ale zaden z nich nie reaguje.Uruchamiam dysk chwilke popracuje i nic, jesli samemu tworze skrot z folderu c:/program files/gadu–gadu/gg.exe gg takze nie dziala,jestem zmuszony za kazdym razem otwierac moj komputer itd. :( nie wiem co to moze byc wczesniej nie mialem takiego problemu raczej nie powiniem byc to wirus poniewaz mam na biezaco aktualizowana Pande antivirus titainum z Niezbednika.Moze ktos z was ma lub mial podobnny problemik :–)Prosze o kontakt na forum lub gg moze ktos rozwiaze moj problem:–) zgory dziekuje:)

Odpowiedzi: 4

skrot do pliku np doc dziala a co do skrotu w gg w tym rozpocznij w jest wszystko podane ("C:Program FilesGadu–Gadu") :evil:
RzEmIeN
Dodano
16.07.2004 00:31:29
a spróbuj stworzyć jakiś plik w katalogu GG, np dokument tekstowy
zrób do niego skrót
i zobacz czy pójdzie?

aha. ps jak skrót się robi zobacz czy w polu ROZPOCZNIJ W jest ścieźka do katalogu z GG
SHADOW–XIII
Dodano
15.07.2004 21:12:32
Nic nie daje :(
RzEmIeN
Dodano
15.07.2004 20:14:11
Spróbuj odinstalować całkowicie GG.
Posprzątaj wszystkie pozostałości po nim z rejestru i z X:Documents and SettingsUserGadu–Gadu.
Dokonaj ponownej instalacji i sprawdz czy to rozwiaźe problem.
McScr@by
Dodano
15.07.2004 19:50:23
RzEmIeN
Dodano:
15.07.2004 19:09:02
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1