Problem ze skinami

Witam pobralem programik ze strony centrumXP... postępiłem zgodnie z instrukacjami i.... pupa... wyskakuje okienko z textem:

Neowin UXThemeMulti–Pack v4.0 has detected that there1s any Windows NTsetup in

C:\

It1s not recommend you to countinue with this.
Please eject your WindowsNT CD or move your setup files to other path. Press OK to exit patch...

Próbowałem juz wszysytkiego co piszą i nic...
WinXP ma SP2...

Odpowiedzi: 7

Niemozliwe ze nie ma. Ale dobra pojedziemy inna szosa

Pobierz ten plik
wpakuj go a potem skopiuj do
c:\windows\system32

i postepuj tak jak opisalina tej stronie
w konsoli pewnie dostaniesz odpowiedzi ze czegos tam nie mozna ale cos juz tam jest zrobione nie zwracaj na to uwagi
zrestartuj kompa. Potem znowu poszukaj tego pliku uxtheme.dll jak bedzie to usun i zainstaluj patcha jak nie to tez instaluj patcha.
cybull
Dodano
05.11.2005 23:15:57
ale tego pliku nie miałem od początku.... prztrzyłem na dwóch innych kompach teź go nie było, ale program sie uruchamiał... reinstalka tez nie pomaga....
mariuszg
Dodano
05.11.2005 19:11:20
I być moźe dlatego nie działą bo go nie ma? Wyexpanduj plik z napędu z płytą ssytemową w środku.
Bobi
Dodano
05.11.2005 18:55:17
twoja rada juź była to fakt i nic nie pomogła...
nie mam tego dll`a, a przywracanie systemu mam wyłączone.... still dosen`t works :(
mariuszg
Dodano
05.11.2005 18:29:49
bylo nie raz nie chce mi sie szukac.
Jak zrobiles wszystko dokladnie tak jak na tej stronie http://www.centrumxp.pl/download/skiny/jak_zainstalowac.php to powinno dzialac. a jesli nie dziala to znaczy ze cos zrobiles nie tak. Zacznij jeszcze raz tylko wyloncz przywracanie systemu a w start> uruchom wpisz

C:\windows\system32\dllcache

i w oknie które sie pokaze poszukaj pliku

uxtheme.dll

i wywal go.
cybull
Dodano
05.11.2005 15:06:00
tak na C:/ – jest tylko jedna partycja...
a własnie nie wspomniałem chyba ze jedt to Win XP Home z SP2 i wszelkimi poprawkami....
mariuszg
Dodano
05.11.2005 11:35:53
a czy tego swojego Windowsa masz na c: ?
damiancore
Dodano
04.11.2005 18:18:43
mariuszg
Dodano:
04.11.2005 17:58:21
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1