Problem ze skórami w xp.
:( Mam problem ze skinami. Pewnego dnia po formatowaniu dysku (jakies 2 tyg po formt c:) włączam komputer a xp wygląda jak 98. Próbowałem zmieniać skórki, ściągnełem nowe ale to nic nie dało. Prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 11
Z kaźdą skórką masz identyczny problem?
Sprawdź ściągając z innej strony.
W uruchom wpisz: sfc /scannow, później zainstaluj patch sciągnietego stąd
Sprawdź ściągając z innej strony.
W uruchom wpisz: sfc /scannow, później zainstaluj patch sciągnietego stąd
Tak tylko StyleXP podobno jest licencjonowany, i jest za siano. A ja siana na programy beznadzieje nie będe tracił kasy.
Nicolahenko:Zainstalowałem tego patcha i nic. Niechce się zmienić :?
To zainstaluj StyleXP. Po tym juz na pewno zmienisz skina.
8) Pozdro.
Zainstalowałem tego patcha i nic. Niechce się zmienić :?
Musze zapytać, instalowałeś patcha modyfikującego uxtheme albo soft w rodzaju StyleXP?
Bez tego ani rusz zmienić skórkę systemu.
Bez tego ani rusz zmienić skórkę systemu.
Wróce do tematu ,bo mam podobny problem. Mianowicie ściągnełem skiny z jednej stronki i zainstalowałem je na dysku ,rozpakowałem i niby wsyztsko ok. a gdy włączam właściwości–wygląd i tam zmieniam to tylko mi się obramowanie zmienia :evil: :idea: A wygląd jest jak w 98'.W ogóle nie wygląda to jak skin. Tam na tej stronie (sprobuje znaleźć to zmienie posta)
to tak fajnie wyglądały a umnie jak ścierwo :twisted:
Prosze o pomoc!
Pozdro. :wink:
to tak fajnie wyglądały a umnie jak ścierwo :twisted:
Prosze o pomoc!
Pozdro. :wink:
Sprawdz: – start – panel sterowania – system – właściwości systemu – zaawansowane – klik ustawienia w : – efekty wizualne, planowane uźycie procesora, wykorzystanie pamięci wirtualnej. Zaznacz: – dopasuj do uzyskania najlepszego wyglądu i powinno być ok
Sprawdz: – start – panel sterowania – system – właściwości systemu – zaawansowane – klik ustawienia w : – efekty wizualne, planowane uźycie procesora, wykorzystanie pamięci wirtualnej. Zaznacz: – dopasuj do uzyskania najlepszego wyglądu i powinno być ok
Dzięki za te rady, ale wszystko co napisaliście miam włączone :x Moźe spróbóje zainstalować np. Style Xp??
serwus :D
jezeli nie mozesz wlaczyc skorki xp :?
sproboj wejsc do panelu sterowania
wybrac
narzedzia administracyjne 8)
a nastepnie
uslugi :wink:
tam poszukaj
procesu o nazwie "Kompozycje" :D
i zobacz czy jest wlaczony jezeli nie to go wlacz :shock:
pzdr jareek
jezeli nie mozesz wlaczyc skorki xp :?
sproboj wejsc do panelu sterowania
wybrac
narzedzia administracyjne 8)
a nastepnie
uslugi :wink:
tam poszukaj
procesu o nazwie "Kompozycje" :D
i zobacz czy jest wlaczony jezeli nie to go wlacz :shock:
pzdr jareek
moźe to będzie głupie co teraz napiszę, ale czy sprawdziłeś we właściwościach pulpitu>wygląd>efekty, czy nie masz wyłączonych istniejących tam funkcji???
Strona 1 / 1