problem ze ściąganiem
mam problem ze ściąganiem plików dowad acceleratorem ściąga mi plik ale nie mogę późnie tego pliku otworzyć bo komputer nie rozpoznaje jakiego programu ma uźyć do otwarcia pliku dodam źe jeśli ściągam ten plik normalnie czyli zapisz obiekt docelowy jako... nie ma takich problemów co jest? :(
Odpowiedzi: 3
rzeczywiście to pomaga w 100 procentach dzięki :D
Witam
Ja równieź doświadczyłem tej "samowolki" programu DAP. Zapewne kiedy pllik jest juź ściągnięty na dysk to nazwa jest przedstawiona jako ciąg liczb, a komputer nie moźe otworzyć tego pliku. Otóź rozwiązanie jest bardzo proste (u mnie to działa). Klikamy na ten plik i zmieniamy mu nazwę. Teraz trick polega na tym by nadać odpowiednią nazwe pliku np. plil.exe, plik.zip lub plik.rar, albo plik. jpg itd. wystarczy dodać tylko odpowiednie rozszerzenie przy zmianie nazwy.
Dziękuje za uwage
Ja równieź doświadczyłem tej "samowolki" programu DAP. Zapewne kiedy pllik jest juź ściągnięty na dysk to nazwa jest przedstawiona jako ciąg liczb, a komputer nie moźe otworzyć tego pliku. Otóź rozwiązanie jest bardzo proste (u mnie to działa). Klikamy na ten plik i zmieniamy mu nazwę. Teraz trick polega na tym by nadać odpowiednią nazwe pliku np. plil.exe, plik.zip lub plik.rar, albo plik. jpg itd. wystarczy dodać tylko odpowiednie rozszerzenie przy zmianie nazwy.
Dziękuje za uwage
a jakie rozszerzenie ma plik po sciagnieciu DAPem?
Strona 1 / 1