Problem?? ZADNEK!! BO WOGOLE MI NIE CHODZI!!

WIN XP pro. zawiesza mi sei w instalacji!! kiedys chodzil dobrze looz blus, i raz sciagnolem giere rozpakowalem pogralem i jak wyszedlem to okienka zaczely sie minimalizowac bardzo powoli i jak zrobilem reset to juz sie nie wlaczyl. Usuwalem partycje i nic. Raz przypadkowo sie kiedys zainstalowal ale po 2–3h uzutkowania padl znowu. Nie mam pojecia o co chodzi. Wypakowuje stery i powtem widze juz tylko czarny ekran i migajacy "_". z gory dziex za odpowiedz.

Odpowiedzi: 8

A moźe spróbowac BIOS–a zaktualizaować, wyczyścić cały dysk i wtedy instalować. Lub weź dyski, idź do kumpla, i u niego zainstaluj. Potem pracuj u siebie na kompie BEZ PODPINANIA NETA i zobaczysz jak bedzie. jeśli przez jakis czas będzier dobrze to wtedy neta i ciągle obserwuj prace kompa czy system zbytnio sie nie zamyśla!!!
Angel of Death
Dodano
22.03.2004 17:10:12
Luzak21:
Bo moj informatyk powiedizal ze to musza byc ramy i powiedzial to samo co Ty. A ja mam film caly czas ze jakis zyf z netu mi sie sciagnal i przez to sie pieprzy wszystko.

się ściągał to i moźe się ściągał, ale przecieź od tego czasu juź czysciłeś partycje skoro chciałeś system instalować.
Rebe
Dodano
21.03.2004 20:06:28
Bo moj informatyk powiedizal ze to musza byc ramy i powiedzial to samo co Ty. A ja mam film caly czas ze jakis zyf z netu mi sie sciagnal i przez to sie pieprzy wszystko.
Anonymous
Dodano
21.03.2004 20:02:50
Luzak21:
Pamiec odpada to musi byc cos z netem bo win sie zainstalowal juz kiedys i potem podl znowu jak net podlaczylem. Komp wogole byl w serwisie i niby z pamiecia jest wszytko oka.

Skoro wiesz lepiej .... :(
Kiedyś wyłączyłem komputer, a rano juź nie działał , bo płyta padła – to taki przykład, choć autentyczny, na to źe jeźeli cos działało to nie musi to być wieczysty stan.
Dlaczego ma to być coś z siecią? – Przecieź nawet o niej wcześniej nie wspominałeś.
Dlaczego sprźet trafił do serwisu i co w nim powiedzieli ?

Tę rozmowę moźna ciągnąć przez wiele stron, a sprawdzenie pamieci to jest – przy niektórych programach – parę minut.
Wykluczenie tej przyczyny to juź jakiś krok do przodu.
Rebe
Dodano
21.03.2004 20:00:56
Pamiec odpada to musi byc cos z netem bo win sie zainstalowal juz kiedys i potem podl znowu jak net podlaczylem. Komp wogole byl w serwisie i niby z pamiecia jest wszytko oka.
Anonymous
Dodano
21.03.2004 19:52:27
Luzak21:
Pisze jak po pijaku. Mam teraz winME i dziala i jest oka a WinXP i np win2000 padaja podczas instalacji

I to własnie wzmacnia wskazanie na RAM. W2k i XP są wyjątkowo dobrymi testerami jakości pamieci. Jest tak często, źe w9x/ME chodza bez problemu, a w2k/XP się juź na etapie instalacji zaczynają "burzyć".
Rebe
Dodano
21.03.2004 19:37:30
Pisze jak po pijaku. Mam teraz winME i dziala i jest oka a WinXP i np win2000 padaja podczas instalacji
Anonymous
Dodano
21.03.2004 19:34:08
Tzn. Chyba nie bardzo bo jakos inne winy dziala nie dalaja tylko to od 2000 w gore
Anonymous
Dodano
21.03.2004 19:33:02
Anonymous
Dodano:
21.03.2004 19:17:46
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1