Problem z załącznikiem
Witam. Od jakiegoś czasu nie moge ściągnąć, oglądnąć itd załączników w mailach na WP. I to sie nie dzieje tylko na moim kompie ale i u znajomego. Błąd ma treść taką jak w załączniku. A moje pytanie jest takie czy to coś źle mam ustwione w kompie czy moźe to przez tą nową poczte WP i poprawki jakie wprowadzają na swój portal.
Odpowiedzi: 5
Ostatnio zauwarzyłem źe przy ściąganiu niektórych plików z internetu teź wyskakuje ten błąd więc raczej wina IE.
Zmień przeglądarke na Opere, lub zastosuj do obsługi poczty np. Pegasus Mail, chociaźby dla próby czy IE jest temu winien.
Macie moźe jakieś pomysły bo to naprawde denerwuje a przypuszczam źe to coś musi być w ustawiniach pokickane.
Nie zawsze wchodziłem w strone przez tradycyjne wejście na portalu. Ale dziwne źe wcześniej wszystko było good a teraz wyskakują te błędy. Czy u innych teź tak jest :?:
PS
Czy trzeba mieć coś w ustawieniach zaznaczone źeby mi zapisywało na kompa :?: A nie starało sie tego otwierać w oknie czy coś podobnego.
PS
Czy trzeba mieć coś w ustawieniach zaznaczone źeby mi zapisywało na kompa :?: A nie starało sie tego otwierać w oknie czy coś podobnego.
A probowales sciagac poczte za pomoca jakiegos programu pocztowego?
Strona 1 / 1