PROBLEM Z ZAINSTALOWANIEM XP TYLKO DO MNIE!!!
siemka wszystkim !!!!!! jakies pytania o windows xp albo office xp tylkodo mnie
Odpowiedzi: 7
wlasnie dzis instalowalem xpeka i mialem to samo, doszedlem do wniosku ze po prostu plyta jest zrąbana, pozyczylem inny egzemplarz i poszlo... po wielu probach... okej
dobra dobra...pisalem to juz kilkunasu ludziom i nie spodziewam sie ze ktokolwiek mi odpowie :((
podczas instalacji windowsa XP Professional czy to upgrade czy "na czysto" zawsze po skopiowaniu plikow potrzebnych od instalaji komputer pozostaje 5 minut z mrugającą kreseczką a następnie wyswietla niebieski komunikat o jakmis problemie z "Mutexem" probowalem instalowac go bez roznych kart w kompie ale nadal to samo... juz nie mam pojecia o co chodzi
podczas instalacji windowsa XP Professional czy to upgrade czy "na czysto" zawsze po skopiowaniu plikow potrzebnych od instalaji komputer pozostaje 5 minut z mrugającą kreseczką a następnie wyswietla niebieski komunikat o jakmis problemie z "Mutexem" probowalem instalowac go bez roznych kart w kompie ale nadal to samo... juz nie mam pojecia o co chodzi
jak znalezc protokol netbui cobym mogl kontaktowac sie z otoczeniem lokalnym???? Inni maja windowsy 98.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak mówisz to przyslij mi ten programik jeden juź taki mam ale niedziała wraz . dokładniej mówiądź to niedziała mi Age2 jesli ci tow czymś pomoźe :–)
czesc wam macie problem z grami?? Do tego musicie miec spycjalny program i karte pytania przysylac e–mailem
Generald po co msie pytasz skoro wiesz????????
Generald po co msie pytasz skoro wiesz????????
Jak najbardziej do pAwLo ale jak ty mi pomoźesz to teź sie ciesze :–)
To bylo do mnie czy do pAwLa ???
Best regards
GeneralD
Best regards
GeneralD
Strona 1 / 1