problem z zainstalowaniem niektorych skor – skinow
Witam mam problem z zainstalowaniem niektorych skinow pobiorqam niektore ale jak juz je wypakuje i chce by wygladam moj Windows tak jak to jest na obrazku to niechce wogole ustawic tego.Wchodzilem np.chociazby na te str. czyli na www,centrumxp.pl i pobralem dany skin ale niedal sie pozniej uruchomic,pobralem nawet ten program pt."UXTheme Multi–Patcher (Neowin Edition) 4.0.exe" ale ja nie mam wgranego service packa 1 czy 2 bo niestety nie da sie jakos u mnie tego wgrac bo probowalem sciagnelem caly plik ale odmawial zainstalowania danego service packa a mam Windowsa Xp Professionala.Bardzo bym prosil o odp.Z gory dziekuje i pozdrawiam !
Odpowiedzi: 2
Skorzystaj z programu styleXP jest to trial. Niestety nie pamiętam linka więc poszukaj przez www.google.pl.
portobordo86:ja nie mam wgranego service packa 1 czy 2 bo niestety nie da sie jakos u mnie tego wgrac bo probowalem sciagnelem caly plik ale odmawial zainstalowania danego service packa a mam Windowsa Xp Professionala.Bardzo bym prosil o odp.Z gory dziekuje i pozdrawiam !
a z skad masz tego windowsa,orginal czy pirat,jesli orginal to servis pack powinen ci sie bez problemowo zainstalowac,jesli pirat zapomnij o jakimkolwiek aktualizowaniu systemu,sorry za bledy.
Strona 1 / 1