Problem z zainstalowaniem karty muzycznej
Mam problem z zainstalowaniem Karty muzycznej Sound Balster Audigy kiedy chce zainstalować oprogramowanie do tej karty wyskakuje mi takie gówno Setup could not detect any sound blaster audio on your system please ensure that your Sound Blaster hardware is propenly installed before running setup program i nie wiem za bardzo jak to zrobic aby to zainstalować Czekam na Odpowiedz bardzo bede wdzięczny jak ktoś mi to opisze
Odpowiedzi: 9
No właśnie powyłanczaj wszystko z biosu tzn to co trzeba:) odinstaluj sterowniki karty muzycznej jaką miałes wcześniej.Zainstaluj ponownie te co dostałes do tej karty jak jest dobra a tak twierdzisz to musi działać.
No właśnie powyłanczaj wszystko z biosu tzn to co trzeba:) odinstaluj sterowniki karty muzycznej jaką miałes wcześniej.Zainstaluj ponownie te co dostałes do tej karty jak jest dobra a tak twierdzisz to musi działać.
Pytanie czy po włoźeniu karty do slotu PCI komp wykrywa nowe urządzenie.
Jak masz karte zintegrowaną czy wyłączyłeś ją w biosie.
Uźyj drugiego lub czwartego slotu PCI licząc od AGP.
Najprościej podejdz do sklepu lub serwisu to Ci zrobią kopie płytki ze sterami,nie powinno być problemu.
Jak masz karte zintegrowaną czy wyłączyłeś ją w biosie.
Uźyj drugiego lub czwartego slotu PCI licząc od AGP.
Najprościej podejdz do sklepu lub serwisu to Ci zrobią kopie płytki ze sterami,nie powinno być problemu.
Mateusz61:karta muzyczna musi być dobra bo kilka dni temu kupilem w sklepie
Czy oby napewno??
jeszcze jedno jak Kupiłem właśnie Audigy ES i nie dostałem do niej płytki, nie robiłem za wiele hałasu bo wydawało mi się, źe bez problemu ściągnę z WWW creativa, ale jak sie okazało tam są prawie same update`y
moźe ma ktoś oryginalną CD i zrobiłby dla mnie obraz ?
albo linka do takiego obrazu bu ktoś podał ?
moźe ma ktoś oryginalną CD i zrobiłby dla mnie obraz ?
albo linka do takiego obrazu bu ktoś podał ?
http://www.station–drivers.com/page/sblive–audigy.htm
:arrow: http://www.google.com/search?hl=pl&q=Audigy+ES+drivers&btnG=Szukaj&lr=
karta muzyczna musi być dobra bo kilka dni temu kupilem w sklepie ale nigdzie nie moge znaleźć sterowników do tej karty mam Audygi ES i takźe wkladalem juz do wszystkich portów i nadal nie chce się zainstalować prosiłbym o pomoc w znaleźieniu sterownikow Bardzo prosze
Po prostu sterownik nie widzi karty.
Zobacz czy jest wykrywana przez system (menager urządzeń).
Powody mogą być takie :
Karta źle dociśnięta do slotu PCI.
Karta uszkodzona.
Złe sterowniki.
Zobacz czy jest wykrywana przez system (menager urządzeń).
Powody mogą być takie :
Karta źle dociśnięta do slotu PCI.
Karta uszkodzona.
Złe sterowniki.
Strona 1 / 1