problem z zainstalowaniem IE 7 Pl
Witam
Nie moge zainstalowac IE 7 w wersji polskiej, w czasie instalacji wyskakuje inform "ta instalacja nie obejmuje biezacego jezyka systemu operacyjnego". Za to instaluje mi sie jako krytyczna aktualizacja IE7 ale cale menu jest po angielsku. prosze o pomoc jezeli ktos wie. W nawiasie mam win xp media center edytion z SP2.
Odpowiedzi: 9
oka sorki za zamet
faktycznie teraz zainstalowalem IE z tego linka i jest ok, po odpowiedzi na moj post nie instalowalem go od razu bo zwiodla mnie nazwa tego pliku z koncowka "enu", ktora sugerowala mi ten sam plik, ktory ostatnio instalowalem. Postanowilem wiec popodmieniac pliki i tak jak pisalem, dzialalo, do czasu zainstalowania pierwszej poprawki. W zwiazku z czym napisalem nastepnego posta...itd az wreszcie do mnie dotarlo ze ta instalka z podanego linka faktycznie moze dzialac :-D I FAKTYCZNIE DZIALA jeszcze raz sorki za zamieszanie i wielkie dzieki za pomoc
pozdr chemikos
Jakoś nie chcę mi się w to uwierzyć! Ja miałem ten sam problem ale jak ja instalowałem IE7 to nie było jeszcze polskiej lokalizacji i chyba po tygodniu jak napisałem do Microsoftu że jest z tym problem to na witrynie windowsupdate był już do pobrania odpowiedni plik :D Wiem że jest małe prawdopodobieństwo że to ja wpłynąłem na przyspieszenie tego ale ważne że jest. A wracając do tematu: jeżeli zainstalowałeś plik z linka który zapodał Rebe to po instalacji już powinno być ok! Nie ma innej opcji. Zrób jakiegoś screenshota i pokaż bo nie uwierzę. Tzn okno IE7 które jest po angielsku i lista zainstalowanych poprawek w Dodaj/Usuń żeby było widać plik MUI dla IE7. Wtedy uwierzę.
No i kuku
zainstalowalem poprawki do IE7 i menu znowu pojawia sie w jezyku angielskim, czy dalej mozna podmienic jakis plik i jaki??
Ja zrobiłem to inaczej. Zainstalowałem wersje angielską a potem na Windows Update była polska lokalizacja :)
opanowane WIELKIE DZIEKI
chemikos - mam prośbę. Przeczytaj te swoje oba posty i odpowiedz ( sobie ) na pytanie czy aby na pewno to coś napisął w pierwszym zdaniu pierwszego znajduje logiczne rozwinięcie w drugim.
Bobi - nie trzeba już tych kombinacji, bo to co w "moim" linku ząlatwia sprawę ( choć czort wie jak się zachowa na zainstalowanym samoistnym eng. ).
MCE to angielski system z polską nakładką językową. Wszelkie instalowane aktualizacje są dedykowane wersji EN.
Zerknij na ostatni post, [url=http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=843105]klik[/url].
no wlasnie o to mi chodzi ze zaistaluje mi sie ale tylko w wersji angielskiej a ja chce manu po polskiemu miec:-D
Instalujesz zapewne IE dla XP, a nie w wersji dla MCE.
Pobierz tę: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=BF56C11A-1713-43E0-BDF4-4B5737474AE4&displaylang=en
Strona 1 / 1